Nişte jocuri mişto pentru Android

Într-una dintre cele mai ironice mişcări din lumea jocurilor de Android, aparent EA va scoate un joc nou cu maşini pentru smartphone-uri unde vei putea să cumperi combustibil pentru maşinile din joc cu bani reali. Zic că e o mişcare ironică pentru că jocul se cheamă No Limits.

Trecând peste hohotul iniţial, mi-am amintit de nişte jocuri pe care le joc pe telefon sau le-am jucat în ultimul an:

Smash Hit

E făcut de Mediocre Games (ăia cu Granny Smith şi Sprinkle) şi e liniştitor, cu muzică mişto şi cioburi de sticlă. Trebuie să spargi sticle ca să nu te loveşti de ea, şi o faci în cel mai satisfăcător mod. E gratis dacă eşti OK să o iei de la început când pierzi sau poţi să-ţi iei un “premium upgrade” (e gen 6 lei) ca să poţi salva checkpoint-uri.

Hitman Go

De departe cei mai bine cheltuiţi 17 lei pe vreun joc mobil. E un puzzle strategic foarte, dar FOARTE bine construit, bazat pe lumea Agentului 47. Practic trebuie să ajungi din punctul A în punctul B pe un număr limitat de trasee posibile, ocolind sau eliminând obstacolele după nişte reguli bine stabilite.

Crossy Road

Este un puzzle original în care personajul principal trebuie să evite obstacole pentru a putea traversa strada, râul, calea ferată. Ah, şi partea aia unde am zis că e original: mai ţineţi minte Frogger? Ăla e. E fix Frogger. E OK de pierdut timpul în pauze scurte.

Goat Simulator

Dacă v-aţi dorit vreodată să fiţi capră şi n-aţi putut, iată! Goat Simulator este cel mai complet şi mai realist simulator de capră. Jocul se joacă cu o capră, cu care dai în chestii ca să faci puncte. Complet 3D, e o porcărie lipsită de sens care încă nu sunt sigur că şi-a meritat cei 3 euro.

TwoDots

Trebuie să conectezi puncte ca să faci linii şi să elimini, astfel, punctele. Partea proastă e că e genul ăla de joc care e gratis, da’ îţi dă 5 vieţi după care ori aştepţi o oră, ori marci banu’. Partea bună e că dacă n-ar fi aşa mi-ar mânca toată ziua, la propriu.

RETRY

Alt joc care mi-a mâncat multe ore, denumit după butonul pe care-l apeşi cel mai des în joc. Tot aşa, de evitat obstacole (cam cum era Copter pe vremuri sau, vag, Flappy Bird mai recent). Mişto şi gratis, cu microtranzacţii deloc necesare pentru a termina jocul.

7 thoughts on “Nişte jocuri mişto pentru Android

  1. Smash Hit trebuie sa incerc si eu! Si TwoDots ma tenteaza dar am mai avut in trecut un joc asemenator, cred ca Dots se numea si mi-a mancat prea mult timp! Asa ca acum telefonul meu e game free si mi-e si frica sa mai instalez ceva. ce ma fac daca-mi place? :)

    1. TwoDots e sequelul lui Dots :) Ma astept sa te prinda mai tare ca originalul, ca e mai lustruit putin.

  2. TwoDots l-am incercat deja, merge pentru timpul de metrou, care-i lung oricum. Atata doar ca din cauza lui am ratat acum doua seri statia la care trebuia sa cobor.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.