Din toate glumele din lume…

…eu doar pe tine te-am ales.

Dintre toate glumele de pe interneţi făcute anul ăsta cu ocazia tradiţionalului Întâi al lui Prier, cel mai mult mi-a plăcut asta de la Google. În cazul în care vă e lene să click, e vorba de o opţiune în browserul Chrome de pe Android de a vă face selfie împreună cu pagina pe care o vizualizaţi. E atât de mişto încât mi-aş dori chiar să păstreze butonaşul ăla şi în continuare, după 1 Aprilie.

selfie

Pe locul al doilea e tot o glumă cu selfie care mi-ar plăcea să nu mai fie doar glumă, anume selfie stick-ul Motorola făcut cu dragoste, măiestrie şi răbdare din lemn şi piele. Serios, dacă e să-ţi iei un selfie stick, cum să nu îţi doreşti aşa ceva?

Pe locul al treilea e o glumă românească, pe cât de simplă, pe atât de amuzantă. Anume, prima pagină a dexonline.ro adaptată la nivelul cunoştiinţelor gramaticale a majorităţii comentacilor internauţi români. Aur.

dexonline

3 thoughts on “Din toate glumele din lume…

  1. dexonline m-a călcat puţin pe nervi ieri.
    a postat cineva într-un comentariu o definiţie cu nişte greşeli gramaticale şi m-am blocat, pe urmă când am avut nevoie să caut nişte termeni, nu mai eram sigur câţi „i” trebuia să folosesc :))

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.