Telekom aduce Autobahn-ul şi în Timişoara

Dacă nemţii de la Telekom au venit anul trecut să preia frâiele operatorului român, iată că anul acesta fac ce ştiu ei cel mai bine, anume să împânzeascsă ţara de Autobahn-uri. Nu e vorba însă de autostrăzi rapide, ci de extinderea infrastructurii de comunicare tot mai mult în România, prin extinderea acoperirii reţelei de fibră optică şi în Timişoara.

Telekom Autobahn-Timisoara

Mai precis, oferta Telekom pentru locuitorii din Timişoara include internet prin fibră optică adusă până-n casa omului (FTTH), de mare viteză – până la 1 Gbps, plus o experienţă TV unică. Anume:

  • Televiziune interactivă cu până la 140 de canale digitale (dintre care 24 în format HD)
  • 62 de canale ce pot fi urmărite live de pe device-ul preferat – tabletă, smartphone sau laptop, prin aplicaţia Telekom TV Web & Mobile
  • conținut de calitate: cele mai mari competiții sportive, precum UEFA Champions League, UEFA Europa League, Formula 1, NBA, Bundesliga, WTA, cea mai bună selecție de documentare cu Discovery, BBC Earth, History, Crime & Investigation, Animal Planet, National Geographic și canalele HBO cu filme premiate și cele mai urmărite seriale
  • Video on Demand, serviciu care permite utilizatorilor să înregistreze emisiunile de interes, să primească notificări înainte de a începe un program de interes sau pur şi simplu să acceseze oricând doresc filmele şi documentarele preferate din meniul Telekom TV Interactiv.

Trecând peste detaliile tehnice, cel mai interesant mi se pare serviciu l de televiziune interactivă, prin care poţi să înregistrezi în cloud emisiunile preferate (adică nu ai nevoie de un hard disc sau alt mediu de stocare pentru asta), putând crea o arhivă personală de conţinut fără să implice costurile unor terţe echipamente. Mai mult, prin serviciul de arhivă TV se pot urmări în reluare oricînd toate programele difuzate în ultimele 7 zile pe canalele disponibile, pot fi derulate sau pot fi puse pe pauză dacă mai e nevoie de un popcorn.

4 thoughts on “Telekom aduce Autobahn-ul şi în Timişoara

    1. Io aş face un barter cu nemţii: le dăm noi infrastructură de fibră şi ne dau ei infrastructură de drumuri

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.