Sam cel Român face o românească

Probabil că ați auzit de Sam cel Român, americanul stabilit în Cluj vreo zece ani, posesor de blog, autoproclamat “Rege al României” și “mai român decât românii”.

Într-un fel aş putea fi de acord cu faptul că a fost naturalizat, pentru că, la fel ca românii verzi, are impresia că legea nu i se aplică tocmai lui, el locuind ani de zile ilegal în România pentru că i-o fi fost lene să își facă viză. După care a fost dat afară din țară cu interdicție temporară, el însă declarând că va rămâne român în continuare, până în măduva oaselor.

Și român a rămas, căci cea mai recentă năzbâtie a lui e cerșitul. Mai nou, Sam vrea să se însoare cu o moldoveancă și face crowdfunding pentru asta, căci probabil e atât de român acum încât nu are după ce se șterge la cur.

Problema însă e că, dacă tot zice că e atât de român, cum a reușit să nu afle în 10 ani că românii dau banii de nuntă doar la final, și asta doar dacă sunt invitați, dacă sunt sarmalele bune și dacă nu îi așezi la masa de lângă budă?

***

Update: se pare că și maică-sa e puțin deranjată de gestul lui:

Screenshot_2015-08-26-15-57-24

6 thoughts on “Sam cel Român face o românească

  1. Era un banc cu 2 cersetori in strainatate: unul care castiga maruntis si altul care avea mii de euro pe zi. Primul avea un afis cu “mi-e foame”, al doilea” imi mai trebuie 50 de euro sa imi iau bilet de avion spre casa”. Poate ca incearca sa aplice asta la situatia lui….

  2. Se insoara cu o moldoveanca din Republica Moldova.Nu vad ce rezolva cu asta.Si cu 55 $ cat are pana acum nu vad ce poate face.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.