Pregătiţi pentru Black Friday Flanco?

1200x628-postare-simpla

Vă povesteam zilele trecute despre cum să nu fii luat prin surprindere de Black Friday anul ăsta, an în care Flanco sărbătoreşte cinci ani de Black Friday în România cu reduceri de până la 80%. Azi revin cu un reminder legat de campanie şi cu nişte surprize de ultimă oră. Read on.

În primul rând, sper că toată lumea care aşteaptă BF şi-a făcut cont pe Flanco.ro – dacă da, tot ce trebuie să faceţi e să aşteptaţi cuminţi ofertele, în rest sunteţi OK. Dacă nu, mai puteţi să vă faceţi cont azi şi mâine.

Ca o primă surpriză pentru cei care preferă să meargă în magazin în ciuda comodităţii de a cumpăra din faţa monitorului, toate magazinele Flanco se vor deschide vineri la ora 7 pentru a vă putea potoli setea de reduceri chiar şi înainte de a merge la serviciu.

Ca o a doua surpriză pentru cei care sunt în programul de fidelitate Mereu Flanco (şi doar pentru ei): vă puteţi bucura de oferta Black Friday cu o zi înainte. Adică de joi. Adică mâine. De la ora 10 până la ora 16, doar în magazinele Flanco.

Ca o a treia surpriză, de data asta pentru bucureşteni, mâine după-amiază la ora 17 se deschide un nou magazin Flanco în Băneasa Shopping City (lângă Mobexpert), produsele din acest magazin fiind deja în oferta Black Friday.

Şi poate cea mai importantă surpriză de azi e că am făcut rost “pe surse” de oferta Black Friday Flanco din acest weekend:

BFF

(urmăriţi pagina de Facebook Flanco pentru mai multe surprize pe toată durata campaniei)

One thought on “Pregătiţi pentru Black Friday Flanco?

  1. chiar sunt curios de ofertele magazinelor din anul acesta, banuiesc ca banii au fost pusi la ciorap de mai bine de o luna in asteptarea acestor zile cu reduceri adevarate

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.