Pentru asta clickuim noi la Revoluţie!

banner

Am fost invitat şi vă invit la rândul meu la Revoluţia de mâine dimineaţă. E OK şi dacă sunteţi la serviciu, căci de această dată, Revoluţia se desfăşoară online. E vorba de Revoluţia Preţurilor de la eMAG, care începe marţi dimineaţă şi durează trei zile. Şi trei nopţi, evident.

Ce e bine de ştiut: nicio persoană nu va avea de suferit în timpul Revoluţiei Preţurilor, şi nici vreun portofel. De fapt, singurele care vor avea de suferit sunt preţurile de pe eMAG, care vor fi ciobite, ciuntite, rănite, unele din ele de-a dreptul tăiate-n două. Şi asta la toate categoriile de produse din eMag (tablete, telefoane, electrocasnice, cărţi, jucării, îmbrăcăminte, încălţăminte şi cosmetice).

Ca să fiţi pregătiţi dimineaţă pe front, vă recomand să vă instalaţi încă de astă seară aplicaţia mobilă eMAG (Android/iOS), care pe lângă că va fi cel mai de nădejde aliat al vostru în mijlocul acţiunii, vă va şi trimite pe front direct în prima linie, toţi cei care au instalată aplicaţia având prin aceasta acces prioritar la oferte, cu o oră mai devreme.

Ca să vă faceţi o idee cam ce veţi întâlni pe front mâine dimineaţă:
– Laptop Lenovo IdeaPad, procesor Dual-Core,15.6″, 2GB, 250GB – 699.99 lei
– Televizor LED Smart TV 3D Philips, 102 cm, Ultra HD – Cel mai ieftin ULTRAHD – 1899.99 (24 % discount)
– Pantofi casual din piele întoarsă albaştri bărbaţi – 99,99 lei

3 thoughts on “Pentru asta clickuim noi la Revoluţie!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.