Mâine începe Ceau Cinema

ceaucinema0

Dacă tot scriu mult de filme în ultima vreme, nu pot să nu vă atrag atenţia asupra unui eveniment de cinema ce se întâmplă aici, în vestul ţării. Ceau Cinema! e un festival local de film organizat de prietenii de la Marele Ecran împreună cu Pelicula Culturală, festival ajuns la a doua ediţie, o ediţie mai mare, mai îndrăzneaţă şi probabil mai mişto.

Ceau Cinema! 2015 îşi incepe proiecţiile mâine după-amiază de la 18 în Casa Artelor, iar “marea deschidere” e programată la Grădina de Vară de la ora 22 cu mult-aşteptatul documentar dedicat fanilor VHS, Chuck Norris vs Communism.

De reţinut e că filmele din competiţie (cinema european) sunt găzduite de Sala Studio, filmele de public sunt găzduite la Grădina de Vară şi Curtea cu Castan, animaţiile şi scurt-metrajele sunt găzduite de subsolul Casei Artelor şi de Cuib d’Arte, iar atelierele şi discuţiile cu invitaţii sunt găzduite de Ambasada. Sâmbătă are loc şi inaugurarea cinematografului din Gottlob, ocazie cu care se vor proiecta De ce eu?, Paşaport de Germania, Comoara şi Aferim!.

Bineînţeles, programul complet şi informaţii despre bilete găsiţi pe site.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.