Cum să vezi semifinala UEFA Champions League împreună cu o vedetă a fotbalului internaţional

Nu ştiu dacă aţi aflat încă, însă Heineken are o campanie mişto legată de UEFA Champions League, titrată pe reţelele sociale #ChampionTheMatch. Anume, oferă unor norocoşi ocazia de a se întâlni personal cu o vedetă a fotbalului UEFA Champions League plus nişte premii mişto.

Ce se întâmplă: în trei oraşe româneşti (Iaşi, Timişoara şi Bucureşti) există amplasate câte un container verde care trebuie deschis cu un cod. Care cod răzuibil poate fi primit de oricine e major și cumpără o bere dintr-una din locațiile participante la promoție.

În Timișoara găsim promotorii Heineken în D’arc Bar, Bierhaus, Corso Cafe, Barista Cafe și Zai, iar containerul verde ce așteaptă să-i fie dat cep se află la Iulius Mall. Deținătorii de coduri sunt așteptați la containerul verde în 25 aprilie la ora 19 pentru a-și încerca norocul cu codul secret.

Premiul cel mare, după cum ziceam, e participarea la un eveniment de vizionare a semifinalei UEFA Champions League la București, alături de o vedetă-surpriză a fotbalului internațional.

Eu dacă aș fi în locul vostru m-aș uita și pe regulament, unde aveți mai multe detalii despre premii (doar nu credeați că e gol containerul, nu?) și despre orarul în care găsiți codurile.

Și m-aș grăbi, căci doar de azi până sâmbătă seară aveți vreme să strângeți codurile :D

4 thoughts on “Cum să vezi semifinala UEFA Champions League împreună cu o vedetă a fotbalului internaţional

  1. Am citit mai atent regulamentul si nu pot risca sa intru in campanie si sa castig, pentru ca trebuie sa imi cer premiul pana pe 6 mai, iar eu ma intorc in tara pe 8 mai. N-as putea sa mai stau vreo zi treaz cu gandul ca am castigat toate premiile alea (doua dintre ele chiar mi le doresc :D) si n-am putut ajunge sa le si primesc.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.