Protestele românilor împotriva serialului cu românii din UK iau amploare

Încă de la apariţia serialului The Romanians Are Coming (link), care după părerea unor români pune într-o lumină proastă întreg poporul nostru rumân mândru, verde şi dîrz, Internetul a răsunat de indignări şi de proteste la adresa acestuia.

Aceasta este contribuţia mea la aceste proteste împotriva Marii Britanii şi a serialului care a încins atâtea spirite pe interneţii româneşti.

3 thoughts on “Protestele românilor împotriva serialului cu românii din UK iau amploare

  1. Este amuzant faptul că tot timpul când cineva, de undeva, denigrează vreun român noi toți sărim pe urmă diverse video (nu cel de mai sus :)) ) și diverse articole în care descriem cât de frumos e la noi. Specific românesc!

  2. Mi-am facut si eu timp sa ma uit la primele doua episoade din acest serial. Mie unul nu mi se pare ca s-au aratat lucruri care nu erau adevarate, asa ca de ce se ofenseaza lumea?
    Tiganii oare nu sunt cetateni Romani? Locurile de unde vin ei oare nu exista in Romania?

    1. E cu două tăişuri aici. Unu, serialul se cheamă “Românii” vin, nu “ţiganii” sau “câţiva români săraci din mediul rural din zonele sărace ale ţării”. Deci, dintr-o nevoie de a face televiziune comercială, implicaţia titlului e că 1. toţi românii vin peste ei şi că 2. toţi românii sunt ca ăia din serial.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.