Nu am făcut-o pentru mine, am făcut-o pentru viitorul ţării!

Azi am comandat nişte chestii de la eMAG. La final am ales să adaug 5 lei ca donaţie pentru “Fundaţia eMAG pentru educaţie”.

Nu e o sumă enormă, dar m-am gândit că hei, nişte copii olimpici merită să fie susţinuţi, pentru că ei sunt viitorul ţării, pentru că dacă EI, elevii capabili de performanţă, nu sunt susţinuţi aici, în ţara lor, în ROMÂNIA, atunci aceştia cum vor putea performa la întreaga lor capacitate? Dacă NOI ROMÂNII nu îi susţinem, de ce să ne mai mirăm când pleacă pe capete în străinătate, când ne pleacă toţi DOCTORII ÎN GERMANIA sau toţi IT-ştii în America (apropo, ştiaţi că cea mai vorbită limbă în Microsoft e româna? #truestory). Cum să îi ţinem în ţară când nici măcar nu vrem să ne ocupăm de ei? Ei, VIITORUL ţării, mândria cu care ne vom mândri peste câţiva ani!

Uite, de asta am ales să fac un gest umanitar rar întâlnit la semenii noştri în Românica asta a noastră care şi-aşa e cum e.

De asta, sau îmi mai lipseau 5 lei la comandă ca să am transportul gratuit, cine poate şti?

8 thoughts on “Nu am făcut-o pentru mine, am făcut-o pentru viitorul ţării!

 1. Asa, si trebuie sa spui la toata lumea ca ai donat? Si eu comand de pe emag la fiecare 2-3 luni cate ceva, si rotunjesc sumele alea… donez din cand in cand pe la asociatii in genul Geto-Dacii si dau si la cersetorul de la poarta bisericii, si cand sunt in toane bune ii las si pe spalatorii de parbrize de la Unirii sa imi mazgaleasca parbrizul (ca apoi dau eu cu solutia de spalat si iese cum vreau)…

  Ar trebui sa imi fac si eu blog, ca as avea ce scrie! LOL.

  1. Cred ca esti tare amuzanta la petreceri…

   Sigur ai citit pana la sfarsit?
   “De asta, sau îmi mai lipseau 5 lei la comandă ca să am transportul gratuit, cine poate şti?”

 2. Cred că acum la Microsoft e vorba de chineză! Oricum, eu știam vorba asta ca ” a 2-a cea mai vorbită limba din Microsoft”.

 3. Sunt in jur de 1000 angajati Romani la Microsoft din vreo 99.000 in toata lumea. Acum na, ca sa fie a 2a cea mai vorbita (sau prima) inseamna ca restu de 89000 nu vorbesc nicio limba sau in cel mai bun caz au ei un limbaj d-asta al lor, criptat pe niste 0 si 1. In Redmond, pe divizia de soft, da, in rest nu prea.

 4. 19 10-10-11cendo spune: am gasit asta Video Adapter ATI Radeon X300 (RV370) (Asus EAX300) 3D Accelerator ATI Radeon X300 (RV370 -24V-a ajutat acest raspuns?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.