Castelul de la Tălpăşeşti

În desele mele călătorii conjugale pe meleagurile Gorjului am observat o construcţie care, în ultimul an jumate, a prins contur tot mai puternic.

Anume, un castel baban aşezat lângă DN67, în apropiere de comuna Tălpăşeşti.

IMG_20150408_185305

IMG_20150408_185309

IMG_20150408_185302

Chestia e că nu ştiu ce e cu el. Nimeni din câtă lume am întrebat nu ştie ce e cu el. Presupun că va fi ceva turistic – ar putea foarte bine să se pregătească ceva mişto cum e Castelul berii Terapia de lângă Timişoara. Ar putea, pe de altă parte, să fie o grosolănie la fel de mare ca şi casa lui Dan Finuţu de la Buzescu, copie fidelă a judecătoriei din Caracal.

Aveţi, aşadar, careva idee ce e, totuşi, cu castelul ăsta?

3 thoughts on “Castelul de la Tălpăşeşti

  1. Sunt din Gorj si stau pe DN67 (C, e drept) si n-am nici cea mai mica idee ce e chestia aia. E prima oara cand aud de ea. Bine, eu stau aproape 4 sferturi de an in Timisoara, nu mai sunt la curent cu noutatile.

    1. Chestia-i că e nouă. De vreun an jumate am văzut-o şi pare să progreseze construcţia chiar dacă nu văd niciodată acolo schele sau muncitori.

  2. Castelul imparatului Verde, ce e asa de greu, cei care citesc multe basme isi fac case asa. O sa vezi cand iese Craiasa Zapezii din el la brat cu Zmeul :)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.