Seriale: Better Call Saul, The Last Man On Earth

Better Call Saul devine tot mai bun cu fiecare episod. Şi asta e mare lucru, pentru că mi-a plăcut foarte mult încă de la primul episod. Dintre serialele care rulează în acest moment mi se pare cel mai bun, încă nu a fost niciun episod care să mă dezamăgească. Mai sunt două episoade din primul sezon.

The Last Man on Earth, în schimb, m-a dezamăgit. Am râs la primele două episoade cât n-am mai râs de nu ştiu când la un serial nou, după care au fost episoadele 3 şi 4 care au pus frână, după care 5 şi 6 care m-au enervat de-a dreptul. Ceea ce a început frumos, ca o comedie post-apocaliptică despre cel mai nepotrivit cuplu posibil s-a transformat într-o comedie uşoară despre cupluri în general, mult mai puţin amuzantă decât speram.

Altfel, revăd primul sezon din Fargo, care-a fost o surpriză anul trecut şi e o surpriză şi acum, când îl revăd. Sper ca serialele de calitatea asta să devină standardul pentru televiziune în următorii ani.

4 thoughts on “Seriale: Better Call Saul, The Last Man On Earth

  1. A scazut de la 9,5 pe imdb la 9,2. In fine, o sa incerc in seara asta sa vad daca merita.
    Seriale super faine care ruleaza in acest moment: Person of Interest, Game of Thrones, Arrow, The walking dead si Vikings.
    Seriale super faine care s-au terminat: Sons of anarchy, Prison break, Breaking bad, Spartacus si Oz (asta-n caz daca n-ai vazut vreunul)

    1. Da’ ai văzut în ultimul episod că-şi creşte alta? O fi vreo metaforă legată de cum serialul revine pe făgaşul normal sau ceva.

  2. Blood line pare dezastros de plictisitor la inceput dar la finalul epsiodului numai ai stare si vrei sa vezi si urmatorul (helps if you got Netflix)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.