Pentru fanii Breaking Bad: a început Better Call Saul

E un serial cu avocatul şugubăţ din Breaking Bad, Saul Goodman, ce se petrece cu câţiva ani înaintea acţiunii din Breaking Bad, în acelaşi oraş şi în acelaşi univers.

Când l-au anunţat, cam pe când s-a terminat Breaking Bad, m-am temut că o să fie o porcărie. Vedeţi voi, a fost anunţat la vremea aceea ca o comedie centrată pe avocat, ceea ce mi-a lăsat impresia că va fi doar un serial cu diverse cazuri la care lucrează Saul Goodman şi cu nişte glumiţe presărate pe ici pe colo.

Dar nu. Better Call Saul nu e nici comedie (deşi e amuzant pe alocuri), nici nu e centrat pe procese. E un serial centrat pe personaj în sine, pe viaţa acestuia şi pe greutăţile prin care trebuie să treacă un avocat sărac, guraliv, fără clienţi, cu un frate bolnav şi cu un foarte mare magnetism pentru probleme.

Şi mai mult, Better Call Saul nu trăieşte în umbra fratelui său mai mare. În primele două episoade au apărut nişte personaje familiare, însă putea foarte bine şi fără ele să reuşească pe cont propriu să mă capteze, pentru că pur şi simplu e un serial bun. Filmat mişto, scris mişto, jucat mişto, cu atmosferă mişto, anticipez un viitor frumos pentru serial.

Primele două episoade se văd la liber pe site-ul oficial AMC cu un proxy sau un VPN de State.

better-call-saul-episode-1

4 thoughts on “Pentru fanii Breaking Bad: a început Better Call Saul

  1. Chiar aseara mi-a spus prietenul de aparitia acestui serial, dar cand am auzit despre ce personaj e vorba, mi-am pierdut interesul. Totusi tu mi-ai aprins un beculet acum :))

  2. Are deja 9,5 pe imdb, cam cat are si magnatul Breaking Bad. Si asta se intampla doar dupa primele 2 episoade. Sunt sigur ca serialul se va termina cand Saul il va intalni pe Mr.White.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.