Curiozitate despre Hulk

Am văzut şi eu Avengers: Age of Ultron, care e un film ok dar uitabil, însă care-mi demonstrează teoria cum că odată ce mă apropii de 30 de ani îmbătrânesc încet şi nu mă mai bucur cum mă bucuram odată la spectacole aglomerate de acţiune, explozii şi superputeri cum o făceam odată.

2788D40B00000578-3037522-image-m-47_1428956645565

În cazul în care încă n-aţi văzut încă filmul, în el se înfiripă o poveste de dragoste între Hulk şi Natasha Romanoff, Văduva Neagră. Care văduvă e super îndrăgostită de Bruce Banner şi vrea să-l aibă într-însa, deşi el nu prea vrea, din cauză că motive.

Logic, zic eu, pentru că Scarlett Johansson o joacă pe Văduva Neagră, spion rus etc, fără proprietăţi supraelastice (nu e nici Plastic Woman, nici Elastigirl). Căci mă gândeam eu, dacă într-un moment nefericit în timpul unei partide de dragoste pasională, gagica strigă alt nume decât al lui Bruce Banner, iar ăsta se înfurie instant, păi n-o face bucăţi din interior ca pe lubeniţă?

Sau poate secretul stă chiar în numele fetei, “Văduva Neagră”, de care Hulk se teme pentru că ştie foarte bine ce fac văduvele negre după sex?

sursă foto

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.