S-a deschis al doilea Altex din Timişoara

Cu surle, trâmbiţe şi oferte excepţionale, astăzi tocmai ce s-a deschis cel de-al doilea magazin Altex în Timişoara. Care Altex, la aproape 2500 de metri pătraţi, e cel mai mare de până acum din partea asta a ţării şi, după spusele oficialilor Altex, “cel mai grozav magazin de electro-IT din partea de vest a ţării”.

Ceea ce e un angajament mare de luat, însă nu imposibil de dovedit. Odată cu deschiderea celui de-al doilea magazin (cel de-al treilea, dacă punem la socoteală şi Media Galaxy din Mall), Altex promite o echipă extinsă de specialişti care să vină în întâmpinarea clienţilor – chestie care exista deja, bucurându-mă de ea când mi-am luat frigider acum vreo două luni.

Însă vestea cea mai mişto vine pe partea de comenzi online, introducând şi în Timişoara livrarea comenzilor în aceeaşi zi. În sensul că se ţine stoc în Timişoara pentru comenzile online, iar dacă vreau să comand ceva dimineaţă, până mă întorc de la serviciu pot avea produsul acasă.

Altfel, dacă încă n-aţi aflat, astăzi, începând cu ora 9:00, când s-a tăiat oficial panglica, Vali Bărbulescu vă aşteaptă timp de 12 ore mixând live la noul Altex de pe Calea Aradului 58A (lângă sensul giratoriu de la Auchan/Decathlon/Hornbach), având ocazia să mixaţi şi voi cu el (e cu concurs). Şi dacă încă n-aţi aflat de ofertele speciale de azi, iată-le:

altex2 (8)

altex2 (7)

altex2 (6)

altex2 (5)

altex2 (4)

altex2 (3)

altex2 (2)

altex2 (1)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.