Filmul Hitman: Agent 47 nu va avea probabil nicio legătură cu Hitman

Când am jucat Hitman: Absolution am mustăcit tare. Poveste liniară şi repetitivă? Unde-s misiunile clasice în care trebuia să asasinezi pe cineva doar pentru că primeai bani pentru asta? De ce trebuie să fac concurs de tras cu puşca pentru a putea să îmi iau Silverballerele? În fine, cert e că am ajuns la concluzia că Absolution e cel mai ne-Hitman Hitman dintre toate Hitman-urile. Ba chiar şi jocul Hitman de Android, construit pe principiile şahului şi arătând ca un board game, are mai mult Hitman în el decât Absolution.

După care azi vine trailerul de la filmul Hitman: Agent 47 care vine să îi ia titlul lui Absolution:

Avem, deci, un film în care 47 e bad-ass, sparge, dărâmă, împuşcă, înjunghie şi, în general, face scandal ziua în amiaza mare în mijlocul oraşului, fiind o maşină de ucis modificată genetic sau gen. Care-şi taie cătuşele cu un glonţ dintr-o puşcă cu lunetă aşezată pe masă, lovind-o cu piciorul, pentru numele lui Dumnezeu!

Pe când în jocuri 47 e un agent cât se poate de tăcut, a cărui superputere e să se facă nevăzut, neauzit, maestru al deghizărilor şi care face fiecare asasinat să pară un accident. Mă rog, asta dacă ştii să joci, n00b-ii au şi opţiunea să dea jocul pe Easy şi să îi măcelărească pe toţi.

Dacă vedeam trailerul ăsta fără chel tatuat pe ceafă, putea foarte bine să arate a orice film mediocru de acţiune din ultimii 10 ani. Nu e absolut nimic în trailer care să-mi zică “băi, ăsta-i exact ca Hitman”. În afară de, mă rog, titlu.

Plus că replica cu “you’re locked here in with me” e de fapt una din cele mai mişto replici din Watchmen. Atâta că Rorshack o zice serios, nu ca o fetiţă jucându-se de-a ceaiul cu tati:

2 thoughts on “Filmul Hitman: Agent 47 nu va avea probabil nicio legătură cu Hitman

  1. Exista si alte metode de a-ti recupera armele care nu implica nici concurs de tras la tinta nici macelaritul tuturor oamenilor din incapere. Numa zic. Filmul e meh.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.