Când ţi-o cauţi cu lumânarea

Când văd postări de genul ăsta parcă nici nu-mi mai pare rău de oamenii călcaţi de hoţi:

Screenshot_2015-07-23-11-49-14

Serios, cum să laşi un laptop, o imprimantă şi gen patru telefoane într-o maşină nesupravegheată, în una dintre cele mai aglomerate zone din Timişoara, zona cea mai diversă din punct de vedere al populaţiei (studenţi bogaţi, studenţi săraci, studenţi din mediul urban şi rural, studenţi din zone sărace, studenţi de etnie alternativă etc).

Parcă-mi şi vine să pun pe grupul ăla un troll-anunţ în care să vând nişte chestii îngrijorător de similare, dar mi-e drag de contul meu de Facebook.

Also:

complex

9 thoughts on “Când ţi-o cauţi cu lumânarea

 1. Sa-i fie invatare de minte.. macar daca le punea undeva mai ascuns, nu pe bancheta din spate. In zona aia toti trag la masini si la ce-i in interior, unii au prin deja destula experienta in a le deschide incat nici alarma nu te mai ajuta.

 2. Decât să condamni victimași, mai ales să râzi în mod nesimțit de ea, mai bine ai gândi o campanie, o măsură prin care oamenii să nu mai lase lucruri aiurea pe bancheta din spate.

  Atitudinea ta seamăna foarte mult cu cea in care, dacă o femeie este hărțuită pentru că are rochie scurtă, asta s-a întâmplat din vina ei.

  Putei, cel puțin, să nu mai răsucești cuțitul în rană și să îi zici, zeflemitor, “ce învățăm din asta?” Nu noi trebuie să ascundem lucrurile, ci alții trebuie prinși când fac “nasoalele”. E nevoie de o schimbare de mentalitate.

  1. Lol, “să gândesc o campanie”, de parcă aş fi şomer.

   Uite fix asta fac, arăt cu degetul ce se poate întâmpla dacă îţi laşi bunuri de 15.000 de lei în văzul tuturor într-o zonă aglomerată. E campanie de gherilă, dacă doreşti. Sau ai prefera să scriu o scrisoare deschisă?

 3. Pune si tu butoane de Like si Dislike, ca la zoso sau arhi, sa vada si prostii ca-s prosti, fara sa le zici in fata.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.