Android 5 Lollipop dăunează ecranului

Stăteam eu şi mă gândeam zilele astea. Am din noiembrie 2013 un telefon Sony Xperia SP de care n-am avut de ce să mă plâng de-atunci şi până acum. Ba chiar l-am lăudat întotdeauna că e rezistent şi e aşa cum ar trebui să fie un telefon serios de om ce suferă de butterfingers.

Căci despre asta vreau să vă vorbesc, despre scăpatul telefonului. L-am scăpat nici nu mai ştiu de câte ori din mână. Pe parchet, pe covor, pe asfalt, pe gresie, l-am ţinut în buzunar cu chei, pixuri şi şuruburi, l-am ţinut în geantă cu te miri ce şurubelniţe. Şi în afară de nişte zgârieturi superficiale pe spate şi pe margini, ecranul n-a avut niciodată nimic.

Acum două săptămâni, însă, mi-am pus Android 5.0.2 Lollipop pe el. După care l-am scăpat o singură dată (!) şi pac, s-a făcut bucăţi ecranul. Deci concluzia logică este că Lollipop deşi vine cu funcţii mai mişto software, slăbeşte rezistenţa ecranului la şocuri.

Logică infailibilă, vă spun eu.

6 thoughts on “Android 5 Lollipop dăunează ecranului

  1. E un bug de care se stie, nu iti face griji. O sa fie rezolvat in versiunile urmatoare. Intre timp poti sa iti pui un screensaver care face exact ceea ce ii spune numele, adica iti salveaza ecranul.

  2. cel putin tu ai primit update-ul, dar unii inca mai astepta (opo & sam s5 – versiuni intl) sa aiba acadeaua pe ecran

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.