Android 5 Lollipop dăunează ecranului

Stăteam eu şi mă gândeam zilele astea. Am din noiembrie 2013 un telefon Sony Xperia SP de care n-am avut de ce să mă plâng de-atunci şi până acum. Ba chiar l-am lăudat întotdeauna că e rezistent şi e aşa cum ar trebui să fie un telefon serios de om ce suferă de butterfingers.

Căci despre asta vreau să vă vorbesc, despre scăpatul telefonului. L-am scăpat nici nu mai ştiu de câte ori din mână. Pe parchet, pe covor, pe asfalt, pe gresie, l-am ţinut în buzunar cu chei, pixuri şi şuruburi, l-am ţinut în geantă cu te miri ce şurubelniţe. Şi în afară de nişte zgârieturi superficiale pe spate şi pe margini, ecranul n-a avut niciodată nimic.

Acum două săptămâni, însă, mi-am pus Android 5.0.2 Lollipop pe el. După care l-am scăpat o singură dată (!) şi pac, s-a făcut bucăţi ecranul. Deci concluzia logică este că Lollipop deşi vine cu funcţii mai mişto software, slăbeşte rezistenţa ecranului la şocuri.

Logică infailibilă, vă spun eu.

6 thoughts on “Android 5 Lollipop dăunează ecranului

  1. E un bug de care se stie, nu iti face griji. O sa fie rezolvat in versiunile urmatoare. Intre timp poti sa iti pui un screensaver care face exact ceea ce ii spune numele, adica iti salveaza ecranul.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.