Mi-am luat o ţeapă…

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a anunţat, marţi, că nu se va mai permite organizarea de festivaluri, concerte şi alte evenimente gălăgioase în zona platoului de la Stadionul „Dan Păltinişanu”, motivând că oamenii care locuiesc în vecinătate sunt deranjaţi. Chiar dacă spune că nu a discutat cu organizatorii încă, Robu afirmă că evenimentele gen Festivalul Berii şi Festivalul Vinului vor fi mutate la Pădurea Verde de anul acesta. – Tion

Păi şi la locuitori nu vă gândiţi? Că eu de-aia mi-am luat apartament chiar acolo, ca să pot urca de la Festivalul Vinului direct în pat. De unde să trebuiască doar să las întredeschis geamul şi să aud Ansamblul Folcloric Banatul cum performează în continuare.

Eu cât va trebui să merg de acum când mai face Lidl câte un superfestival? Eu cum voi mai putea să deschid geamul la balcon, într-o dimineaţă de vară după câte un eveniment din ăsta, să trag tare aer în piept şi să miroasă a pişat şi tei? Cum voi mai putea să-mi miros perdelele de fiecare dată când mi se face poftă de mici?

Şi asta după ce ne-aţi luat altă distracţie, alungându-i pe marii şoferi ai oraşului din zonă? Eu unde mai ascult acum raliurile?

Păi asta-i treabă, dom’ primar?

5 thoughts on “Mi-am luat o ţeapă…

  1. Eh, nu-i nimic. peste vara asculti cum se distreaza lumea la Heaven sau No Name :))
    Eu ii aud de langa strada Salcamilor. :))

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.