Îmi place tot mai mult Radio Timişoara

Cumva, am ratat anii în care Radio Timişoara a încetat să mai dea pe post doar Mirabela Dauer şi Elena Cârstea şi a început să dea muzică mişto.

De când a dispărut Guerrilla din peisaj mă chinui să găsesc un post de radio care să mă satisfacă. Trecând peste Zu, 21, Kiss FM şi ProFM, care-s nişte mizerii care nu transmit muzică pe gustul meu, am încercat EuropaFM, unde singura chestie transmisă mai des decât reclamele la medicamente e Vaya Con Dios; am încercat West City Radio, care e OK; şi am dat întâmplător peste RRT.

Zic întâmplător pentru că nu ştiu ce frecvenţă are şi mi-e lene să mă ridic de pe scaun să aflu. Dar nu o dată mi s-a întâmplat să scanez, să aud o melodie care-mi place şi să las acolo, aflând surprins că e RRT. E singurul post pe care am auzit Whitesnake, Holograf şi Ellie Goulding consecutiv.

Altfel, mai ştie cineva ceva de Guerrilla? A dispărut de tot, ca măgaru-n ceaţă?

6 thoughts on “Îmi place tot mai mult Radio Timişoara

  1. In loc sa ascult toate cacaturile de pe dambovita, prefer Radio Timisoara, de exemplu matinalul cu cei doi, Petrescu si Petreanu. Muzica e buna, diversa. Bravo Radio Timisoara.

  2. Guerilla deocamdata da, e in neant. Matinalul lui Dobro, Matei si Ciprian este de la 08.00 la 10.00 pe Gold FM, de luni pana vineri.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.