Jurnal de Black Friday

shutterstock_163804424După cum e tradiţia, m-am trezit de dimineaţă cu noaptea-n cap, destul de devreme cât să nu apuc să-mi iau nici laptopul de 499 de lei, nici PS4 la 1000 de la eMAG. Măcar sunt consecvent, ce pot să zic.

Dar. Am prins la GameShop reducere la Chromecast, 159 de lei, şi în 3 minute deja mă convinsesem că nu-mi trebuie şi că n-am ce face cu el, deci am mai câştigat nişte bani şi aici.

La Flanco am găsit un casetofon auto foarte mişto la 200 de lei, pe care m-am grăbit să nu-l iau, că am găsit la eMAG unul şi mai mişto, la 300 de lei, cu Bluetooth, USB, conexiune directă la Android, handsfree, the whole shebang. Bun e şi-al meu, însă.

În rest, n-am cumpărat ceva card SD de 128GB la un preţ chiar bun, că n-am la ce să-l folosesc. N-am cumpărat nici SSD că era epuizat. Am găsit redus şi un soundbar Philips pe care-l ochisem în Media Galaxy acum vreo două săptămâni, dar era epuizat şi ăsta şi eu nu cumpăr electronice epuizate din principiu.

Aşadar, încă un Black Friday de succes. Bucuria mea cea mai mare, însă, e că, trecând Black Friday, posturile de radio vor reveni în sfârşit la normal, difuzând doar reclame la Penny, pastă de dinţi şi medicamente de colon.

Aveam şi un link afiliat pe undeva, dar cred că l-am lăsat în ceilalţi blugi.

(foto: black friday de la shutterstock)

6 thoughts on “Jurnal de Black Friday

  1. Eu am vrut un cooler pentru proc, dar boii aia de la pcgarage nu merita atentia mea. le-am dat cu eject pe chat si am inchis site-ul. n-au vrut banii mei…

  2. Am fost acum vreo luna in concediu si, satul de muzica de pe card, am mers cu radioul tot drumul. Daca mai aud reclama aia cu flora vaginala o singura data o iau razna.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.