Am încercat şi savuros, am încercat şi iute

McD-New ChickenAseară, hămesiţi complet, am poposit cu doamna la McDonald’s-ul din vecini să rezolvăm problema. Pe de-o parte pentru că la ora aia nu mai aveam nicicare răbdare şi putere să încropim ceva acasă, pe de altă parte curioşi de reclama cu gagicile, am hotărât să luăm un Chicken Tasty şi un Chicken Hot, şi să gustăm unul de la altul.

Numai că, atunci când am ajuns acolo, de foame ce ne era, am zis să luăm câte două, să fim siguri că ne săturăm, căci ştiam că burgerii de la McDonald’s trebuie să vină în perechi ca să ne sature bine de tot. Ceea ce n-ar mai fi fost nevoie, pentru că, spre surprinderea noastră, sandvişurile astea sunt chiar mari. Bucuria noastră, le-am halit pe nerăsuflate.

Observaţiile mele, după ce le-am dat gata pe ambele:

  • Amândouă au fost delicioase. Au fost mai săţioase şi mai cărnoase decât anticipam.
  • Carnea (pui în înveliş pane) e serioasă. La fel şi chifla. Mari, săţioase, gustoase.
  • Varianta Tasty are ca punct forte un sos de roşii absolut delicios, care a fost preferatul meu din toată cina.
  • Varianta Hot mi s-a părut perfect de picantă – nici prea prea, nici foarte foarte. Iar combinaţia dintre sosul de roşii-ceapă şi sosul Guacamole e mişto de tot.
  • Cât am stat la coadă nu a apărut nicio gagică cu părul în vânt, ca în reclamă. Atât eu, cât şi soţia, am fost trişti :)

În concluzie, merită din plin ambele, mi-e şi greu să aleg una dintre variante. Dac-aş fi musai nevoit să aleg una, cred că ar fi Chicken Tasty, că mi-a rămas în gând sosul ăla de roşii, e chiar mega gustos.

Eu zic că merită testate ambele. Şi mai zic să vă grăbiţi, că sandvişurile astea sunt disponibile doar până în 30 aprilie. Şi, dacă le-aţi gustat deja, pe care l-aţi ales?

3 thoughts on “Am încercat şi savuros, am încercat şi iute

  1. Tu – trist că nu a apărut gagica ca să ai ce savura, ea – tristă că nu a avut motiv să îți explice ce e savuros și ce e iute?

  2. Am pierdut 2 minute din viata sa citesc o reclama fara perdea la mcd.
    Stiu ca e marcat cu p. ai pierdut un cititor. Noroc ca iti raman restul de 35 de milioane

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.