Idei de mini-vacanţă?

Împreună cu colectivul colegilor de departament de la coperativă am decis ca, pe la jumătatea lunii mai, să tragem o ieşeală ca-ntre bărbaţi, cu doamnele noastre aferente, căci cineva trebuie să pregătească carnea cât timp noi încingem grătarul.

Ce, cum şi când e rezolvat, însă ne batem capul cu unde. Anul trecut am fost la Muntele Mic, unde ne-a plăcut, dar parcă nu ne-am poticni într-un singur loc. Avem până acum, ca idei, Valea lui Liman (care însă nu mi-a plăcut ultima dată când am fost acolo), Rânca, Dunăre (pe la Eşelniţa).

Aşadar, puţin ajutor? Care ştiţi un loc mişto de stat două nopţi (în camere cu pereţi şi cu baie în cameră, nu la cort sau pe la te miri ce cămine), unde se poate face un grătar şi gălăgie (chitări, chirăituri etc) fără să se supere vecinii? La MAXIM 4 ore de condus de Timişoara (deci nu mă trimiteţi în Deltă, că fugim direct de la serviciu).

Mulţumesc atât mult, cât şi anticipat!

shutterstock_132415193

Foto: “vacanţă la munte” de la Shutterstock

8 thoughts on “Idei de mini-vacanţă?

    1. Confirm ca e placut la casutele de la Orsova, poti sa aranjezi si u plimbare cu salupa pe la Cazane, poti sa traversezi sa mananci la sarbi si pretul e corect.

  1. Ranca e cea mai faina destinatie pe care o puteti alege. Cele mai frumoase peisaje din tara, cei mai de treaba vecini si cele mai mici preturi. (Gata cu propaganda, trebuia sa fac putin SEO ca io-s din zona).
    Desi m-am obisnuit cu drumul Timisoara – zona, mi se pare foarte obositor. Daca nu aveti un sofer neinfricat sau macar putin mai chior, o sa fie chin, mai ales daca se lasa intunericul si inca n-ati parcurs Transalpina. Plecand dupa serviciu, de abia ajung acasa pana noaptea si de abia pot sa beau pana dimineata, asa, mai fara pofta. Avand in vedere perioada in care mergeti, posibil sa fie mai multi caini decat turisti (aviz pentru cei slabi de talpa). Sau poate doar eu am impresia asta, ca am crescut acolo si nu mi se mai pare asa special.
    Orsova e destinatie faina, am fost doar in trecere dar o am in plan. Sau Rosia Montana, de ce nu? Stai pe malul lacului, mai bagi o bere la rece…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.