Când vine vorba de reparat maşina, sunt cam delăsător

Singura dată când mi-am dus maşina de bunăvoie în service a fost când am lovit-o, mi-am spart radiatorul. În rest, la chestii minore, las-o că merge aşa. Dintotdeauna am fost aşa.

Cu Daciile mergeam aproape pe butuci, că ştiam că se ocupă tata de ele. După ce n-a mai fost tata să se ocupe, ştiam că se ocupă fratele de parcul auto al familiei, aşa că mi-a fost uşor doar să pornesc de pe loc şi să nu-mi mai pese.

DSC_0432

După ce am luat Fabia lui Zorro am stat cu macaraua bulită la geam până a venit primăvara şi mi s-a părut o idee bună să pot deschide şi geamul şoferului. Cu blocul de lumini bulit stau şi acum, neavând fază lungă de mai bine de un an. Dau bliţuri cu farurile de ceaţă, ca băieţii. Cauciucurile de vară le-am pus la sfârşitul lui august, că doar alea de iarnă ce-aveau? Şi în rest, nimic. O revizie înainte de concediu, să fiu sigur că mă duce şi mă aduce 2500 de kilometri şi dă-i bice.

Şi acum, în prag de sărbători, când peste o săptămână trebuie să o întind la drum pe zăpadă sau cine ştie cum o mai fi, trebuie să am din nou cauciucuri de iarnă şi ar fi şi o idee bună să-mi fac faza lungă, că nu strică să vezi la depărtare. Şi poate n-ar fi rău să se uite cineva şi la direcţie, zic şi eu.

Şi sunt 100% sigur că o să fie super liber la mecanic şi la vulcanizări de azi până marţi, în ajunul ajunului, că nimeni nu se înghesuie înainte de sărbători să-şi rezolve problemele arzătoare. Nu nu, sigur n-o să stau la coadă.

Copii, nu faceţi ca mine.

Articol sponsorizat de magazinul de piese auto din Bucureşti de la care tocmai ce mi-am comandat nişte piese auto Skoda (blocul de lumini, că serios că-mi place să văd drumul, plus alte mizilicuri).

5 thoughts on “Când vine vorba de reparat maşina, sunt cam delăsător

  1. nu pot sa cred ca unii chiar au pus botu sa iti dea piese de masina gratis ca tu sa scrii aici despre ei :))) refuz sa cred ca poate exista atat prostie la unii. serios acum, te-ai dus la aia si le-ai zis sa iti dea piese de masina gratis ca tu scrii aici despre ei? si ei au considerat asta o afacere buna? nu nu…n-are cum. deci unii sunt atat de inghesuiti incat au considerat ca le e de vreun folos faptul ca tu dai aici un link la ei? bai, eu trebuie sa ii vad pe oamenii aia. trebuie sa ma lamuresc ca exista cu adevarat niste oameni atat de prosti, care sa nu moara asfixiati cu propria saliva.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.