Asigurare auto pentru Macedonia?

shutterstock_81433345Vara asta mergem către Grecia, în minunata insulă Lefkada, pe care deja au vizitat-o o grămadă de bloggeri acum vreo lună, deci nu pot să fiu hipster şi să zic că am fost acolo înainte să fie cool.

Problema e că vom trece prin Macedonia, ţară care nu e acoperită de asigurarea RCA pe care am făcut-o, că nu m-am gândit la asta când am făcut asigurarea. Întrebarea mea e: e vreo modalitate de a lua online o poliţă cumva extra, doar pentru Macedonia? Prefer să nu am contact cu tot felul de brokeraşi de asigurări de la mall, ci să bag cardul pe un site şi în 2 minute să am asigurarea. În ultimii ani am făcut asigurările pe emag.ro şi am fost foarte mulţumit, dar nu au opţiune de carte verde pentru o singură ţară. Sau sunt eu mai prost şi nu ştiu cum merge treaba.

Luminaţi-mă, vă rog.

(foto: “accident” de la Shutterstock)

2 thoughts on “Asigurare auto pentru Macedonia?

  1. Vezi aici:
    “Indicativele auto ale tarilor in care Cartea Verde asociata asigurarii RCA nu este valabila, sunt barate. Pentru a putea sa circulati si in aceste state, aveti nevoie de o alta asigurare Carte Verde care se incheie pentru perioade de la 15 zile in sus (20, 30, 45, 60, 90, … zile).
    Primele de asigurare Carte Verde sunt identice la toate societatile de asigurari si se achita integral si anticipat.”

    http://www.rca-ieftin2013.ro/carte-verde/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.