Weird Al Yankovic revine cu Word Crimes

Bine, a revenit de fapt cu Tacky, parodie după Happy a lui Pharell, însă parcă-mi place şi mai mult Word Crimes, parodie după Blurred Lines a lui Robin Thicke. Despre gramatică – un fel de “Mă-ta are cratimă” pentru americani, dar mai cu stil.

Chiar dacă parodia nu are gagici ca melodia originală, videoclipul e o plăcere să-l priveşti, făcut cu typography, foarte mişto. Aşadar, pentru toţi căzuţii la bac la engleză şi pentru toţi copiii de pe interneţii din Tărâmul Făgăduinţei:

FYI, Weird Al lansează zilele astea albumul nou, scoţând la bătaie pe site 8 videoclipuri la piesele de pe el, câte unul pe zi. Ăsta e al doilea.

4 thoughts on “Weird Al Yankovic revine cu Word Crimes

    1. Mda, era de la proxy. Aparent pe IP de Germania vezi VEVO, dar nu vezi canalul de YT. Mulţam.

    2. Noroc ca s-a scuzat repede, altfel era asaltat de cohorte de internauti razvratiti ca de ce unul mai nou ca ei pe net e mai faimos!

  1. Dimineata am ascultat parodia la Happy si ma simteam putin dezamagita. Eram la modeul “ce-a imbatranit asta, si-a pierdut farmecul”. Apoi m-am gandit ca poate am imbatranit eu de nu-mi mai place. Merci, m-ai salvat de o dilema postand asta: nu e nici unul batarn, doar ca Happy e o piesa prea de rahat ca sa iasa o parodie decenta macar, oricine ar face-o.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.