Robbie Williams cel mai probabil nu vine la Cluj

A apărut iar o știre-zvon conform căreia Robbie Williams “este așteptat” la anul la Cluj, pe Cluj Arena. Știrea a răsărit pe robbiewilliamslive.com, site neoficial, înregistrat prin GoDaddy, găzduit în Franța și scris în franceză. Site-ul nu oferă nicio sursă care să susțină “zvonurile”, ci doar un “se aude că”.

“Știrea” a fost preluată cu bucurie de publicații online de mare angajament precum actualdecluj.ro sau eclujeanul.ro, învelită în semantică tehnic corectă, dar mișelă:

Un concert de zile mari poate avea loc 2015 pe Cluj Arena, unde este așteptat nimeni altul decât Robbie Williams.

Îngroșările îmi aparțin. Să zici că Robbie Williams poate concerta la Cluj pentru că este așteptat este corect semantic, însă la fel de corect semantic e “O cină aparte poate avea loc în 2015 la mine în sufragerie, unde este așteptat de nevastă-mea nimeni altul decât Hugh Jackman”, dar asta nu înseamnă că o să se și întâmple.

E mult prea scump și prea complicat ca să se întâmple. Scump de organizat, scump de plătit artiștii (că nu cântă singur, ca folkiștii, are o armată de dansatori), scump ca infrastructură, iar prețul biletului ar ieși prea mult pentru segmentul de vârstă care-l ascultă.

Tl;dr: dacă Robbie Williams concertează în 2015 pe Cluj Arena eu îmi beau pișatul.
Update: E OK, oricum nu-mi era sete.

5 thoughts on “Robbie Williams cel mai probabil nu vine la Cluj

  1. Tot de pe asa-zisul site, mai exact din sursa:
    “no regrets, radio, kids, michael buble, lily allen, rufus wainwright, olly murs, kelly clarkson, ayda, teddy, madonna”

    Astea da keyworduri pentru Robbie Williams.

  2. HA HA! Vai, o sa-i arat articolul prietenei. Ea deja era entuziasmata ca, vezi doamne, vine Robbie si ca ea vrea sa isi cumpere din timp bilete ieftine.

    Ce-i drept, si mie mi-ar placea un concert Robbie Williams, dar nu cred ca Clujul isi poate permite sa-l aduca.

  3. Era frumos daca venea, dar nu isi strica el programul pentru Romania. Castiga bine si acolo, de ce sa castige si de pe urma noastra…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.