Evenimente în Timişoara, septembrie 2014: Festivalul PLAI, Alexandru Andrieş

În caz că nu ştiţi ce să faceţi în luna septembrie prin Timişoara:

10489912_10152381152089877_9080597306476846825_n

În primul rând, Festivalul PLAI, ajuns la ediţia a noua, are loc între 12 şi 14 septembrie, la Muzeul Satului Bănăţean. Cântă, printre alţii, Asian Dub Foundation, Tito Paris şi Subcarpaţi. Din câte văd, anul ăsta ar fi prima ediţie cu concerte şi în a treia zi a festivalului (e aşa de câţiva ani încoace, de fapt :) ), ceea ce dovedeşte că Plai creşte frumos.

Două scene, evenimente culturale, ateliere, jocuri şi Casa Filmelor (by Marele Ecran), cu scurt-metraje, documentare şi filme, printre care şi Usturoi, filmul independent românesc care a umplut până la refuz sălile la toate proiecţiile de până acum.

Abonamentele pentru cele trei zile costă 110 lei în reţeaua Eventim (online) sau la magazinele Orange, Vodafone, Germanos şi reteaua librariilor Cărtureşti. Biletele de o zi costă 50 de lei.

Afis Turneu A2 TIMISOARA

În 24 septembrie, la Filarmonica Banatul din Timişoara, va avea loc un concert Alexandru Andrieş (“featuring” Maria Ioana Mîntulescu, Berti Barbera şi Sorin Romanescu). Cel mai recent proiect muzical al său, INTERIOARE, a fost lansat în primăvară acestui an, cu ocazia împlinirii a trei decenii de la albumul său de debut.

Preţul biletelor la concert variază între 40 şi 60 de lei. Acestea pot fi achiziţionate de pe Eventim.ro, din reţeaua magazinelor Orange, Germanos, de la casieria Teatrului Naţional Timişoara şi din librăriile Cărtureşti.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.