Eveniment: Fuego Acoustic Sessions în Club Brutăria (P)

10171868_1375678266045565_549397997_nClubul Brutăria din Bucureşti se redeschide, cu mare fast, continuând seria evenimentelor Acoustic Session ce au ţinut Brutăria în topul cluburilor underground din Bucureşti, cu o sesiune acustică Fuego într-o ipostază inedită, anume un happening experimental HIPNO (etno-hip) de zile mari.

Sâmbătă 4 aprilie de la ora 22, în Club Brutăria. În deschidere, trupa Trubadurul din Moineşti (etno-core, Roşiorii de Vede, TR).

Accesul liber, RSVP aici.

În aprilie Asociația Sinestezia demarează seria de concerte etno-hip (HIPNO) în Club Brutăria – organizatorii vor pune în scenă mai multe spectacole neconvenționale în care vom vedea mai mulți reprezentanți ai sunetului etno-alternativ românesc.

Primul eveniment sonor HIPNO: FUEGO Acoustic Sessions – un artist neașteptat, ținta unor atacuri ignorante, vine să arate publicului care gândește out of the box că poate muzical mai mult decât ne-a arătat televizorul.

Opening Act-ul, formația vocal-instrumentală TRUBADURUL din Moinești are un vibe carpatic mistic, originile lor fiind cufundate în tradițiile etnografice ale românilor și țiganilor Băcăuani.

3 thoughts on “Eveniment: Fuego Acoustic Sessions în Club Brutăria (P)

  1. Abia astept! Multumesc de info, o sa merg si eu. Locuiesc in Ploiesti, dar ma gandesc ca o asa ocazie nu trebuie ratata.
    1. Vreau sa fac misto de Fuego LIVE ;)
    2. Vreau sa vad cum e clubul asta, brutaria. Suna misto.

  2. Heheh, dacă ziceai ca mergi pentru trubaduri pentru ca is misto era prea groasa ;)

  3. Sa stii ca am avut niste secunde de confuzie cand am primit invitatia de la tine pe Facebook. Dar ar fi frumos sa facem o excursie in grup asa… :D

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.