Se anunţă un Sziget mişto anul ăsta

Dacă anul trecut am fost puţin dezamăgit de lineup-ul de la Sziget, anul ăsta de abia aştept să ajung, chiar şi doar pentru numele anunţate până acum (şi e abia februarie).

Anume, Placebo, Queens of the Stone Age, Macklemore & Ryan Lewis, Skrillex, Bastille, Imagine Dragons, Klaxons, Stromae, Jake Bugg şi, bineînţeles, alţii ce urmează a fi anunţaţi.

Se anunţă un an bun :)

5 thoughts on “Se anunţă un Sziget mişto anul ăsta

 1. Da, e destul de interesant ce se anunta pana acum la Sziget.

  Ma intreb de ce noi suntem ocoliti (Timisoara) de evenimente de genul. Nu sariti cu argumente gen Banatul si Timisoara sunt de cacat si localnicii sunt de porc, acestea sunt argumente retardate.
  De fapt, cam toata zona de vest este ocolita, Arad si Oradea sunt excelente optiuni pentru evenimente de genul. Public este, bani sunt, dorinta este.

  Ma gandesc ca un motiv destul de solid este apropierea de Budapesta si Beograd unde se organizeaza festivaluri de ani buni si zona e acoperita.

  1. Asta mă gândesc şi eu, că suntem înconjuraţi de festivaluri (Sziget, Szin, Exit, plus ce se mai ţine pe la Cluj) şi ar deveni redundant un festival major şi aici. Avem, totuşi, PLAI, care e un eveniment fantastic, unic în România şi rar în Europa.

  2. Da, PLAI este interesant si imi place locatia aleasa.

   Cred, totusi, ca ar prinde si alt gen de evenimente la o scara ceva mai mare, cu artisti mai “mari”.
   Daca la concertul Radio ZU au fost 30.000 de oameni sigur se aduna si pentru altceva.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.