Ce am învăţat din leak-ul cu nurii vedetelor de zilele trecute

Mă gândesc că aţi aflat până acum că duminică noapte, nişte băieţi de bine au lansat la apă nişte poze private, majoritatea cu multă piele, de-ale unor tipe celebre, printre care şi Jennifer Lawrence, Kate Upton sau Kirsten Dunst. Urmărind cu interes strict profesional subiectul, am ajuns la nişte gânduri.

  • Când e vorba de sâni faimoşi, interneţii se unesc mai repede decât doi adolescenţi uşor beţi în Costineşti. TheFappening, subreddit-ul creat în ziua scurgerii pozelor, a avut cea mai rapidă creştere a numărului de abonaţi din istoria site-ului. 100.000 în mai puţin de o zi.
  • Mă uimeşte determinarea internauţilor de a verifica veridicitatea pozelor scurse. Comparaţii între aluniţele de pe pieptul uneia din pozele x, y, z, indicii gen colţuri de mochetă vizibile prin poze, bluze de culori asemănătoare cu cele din pozele scurse purtate de vedetă cândva în trecut.
  • Mă uimeşte şi naivitatea vedetelor şi a avocaţilor lor, care insistă ca pozele să dispară de pe Internet, de parcă le-ai arunca la gunoi. Dispar azi de pe imgur, urcă pe tinypic mâine. Dispar şi de aici, e întotdeauna un torrent complet pe piratebay.
  • Aceiaşi oameni vocali împotriva ascultării telefoanelor, împotriva NSA-ului, militanţi pentru intimitate informatică, sunt cei ce jubilează la fiecare poză neclară cu sânii lui Jennifer Lawrence, aşteptând în acelaşi timp cu degetul pe Refresh, că doar-doar o da Domnu’ şi apar şi unele cu Emma Watson sau ceva.
  • De-aia nu-ţi pui pozele alea în cloud. “Vecinu’, am albumul ăsta de poze cu mine la momeala goală. Mai scot nişte copii şi ţi le dau ţie, în caz că le pierd eu prin casă, da’ să le pui bine, da? Să nu le dai la nimeni, da?”

3 thoughts on “Ce am învăţat din leak-ul cu nurii vedetelor de zilele trecute

  1. Nu se intreaba nimeni ce e ala Cloud si cum a ajuns o vedeta sa foloseasca acest Cloud. Eu as spune ca morala e: Verifica mai bine inainte sa dai OK la o aplicatie sau un serviciu…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.