Google Play Music disponibil în România

Nu ştiu de când, Google încă nu şi-a actualizat site-ul (captură cu situaţia la ora scriiturii, aici), dar funcţionează Google Play Music şi în România, cu preţuri în RON şi toate cele.

Deja mi-am activat contul All Access moca pe 30 de zile şi am descărcat primul album (apropo, a apărut vineri noul album Damien Rice), merge şi pe telefon şi pe comp.

Şi am şi început să-mi urc muzica în contul de Google. Căci dacă nu vrei abonament lunar All Access (care costă 24 de lei pe lună pentru muzică – cred – nelimitată), tot poţi să-ţi urci moca 20.000 de melodii pe care să ţi le sincronizezi cu toate device-urile.

Delicios.

11 thoughts on “Google Play Music disponibil în România

  1. Am incercat sa fac cont de pe telefon si nu imi recunoaste cardul, in schimb, pe calculator cand vreau sa ma inregistrez nu ma lasa sa apas pe get started. Nu ma las pana n-am cont si aici, nu de alta, dar gasesc muzica faina.

  2. Mi se pare super fain Play Music… Sau poate sunt eu subiectiv din cauza ca sunt mare fan Google, dar de 3 zile am contul si incepe sa-mi dea muzica foarte buna pe “I’m feeling lucky radio”. A invatat foarte repede preferintele. In prima zi era groaznic, acum n-am dat skip la nicio melodie. Cardul il aveam in Wallet de ceva vreme, un VISA Electron de la BRD, nu a facut probleme nici atunci cand l-am adaugat.

  3. Ceao, am zis sa incerc si eu, sa vad cum e, mai ales ca am vazut la tine ca ai activat contul si ca ai posibilitatea de a-l testa 30 zile, gratis. Dar in momentul in care aleg sa finalizez crearea contului, mesaul e clar: dupa 30 zile se taxeaza automat suma de 24 lei. Am inteles eu ceva aiurea sau asa trebuie sa fie?
    Ps: eu nu am salvat in wallet in card expirat;)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.