9 thoughts on “Ceauşescu e acum o memă

 1. Domnule Stirb….Atat de prost sa fiti? fara speranta de recuperare?
  V`am lasat adresa de e-mail, daca aveti vreun dubiu vizavi de prostia bobului de mazare ce dumneavoastra il numiti “creier”. Chiar insist. Puteti sa imi scrieti, poate inca nu este prea tarziu sa va dati o barda`n cap. :)

  1. Hm. Ma simt pe deplin lamurit. Multumita comentariului lui Lucian, realizez acum gravitatea faptului de a rade.
   Sirb, cand termini cu barda aia sa mi-o dai si mie, te rog.

 2. Nea’ Stirbu, da’ noua nu ne zici domne’ care e buba cu practica asta de a te amuza prin intermediul unor meme cu Ceausescu? Ca eu nu-s asa destept ca tine sa realizez de unul singur inferentele. Poate ma lamuresti tu de ce e rau sa faci asta…

 3. Nea’ Stirbu, da’ zi-mi domne’ si mie care e buba cu practica asta te a te amuza prin meme cu Ceausescu. Ca eu nu sunt atat de destept ca tine sa-mi dau seama cu ce gresesc si am nevoie de argumente. Ma ajuti si pe mine un pic, ma lamuresti? :)

 4. Deci domne’ , ce puuuuuuulaaaa….Invata bre sa respecti un om care a facut asa de mult bine incat trebuia sa faca si rau ca sa fie considerat divers modern si multicultural de oameni ca tine. Pai se cade domne’ sa atasati litere compromitoare prin context de natura ambivalenta pe niste poze color.

 5. Domnu blogger, fix de aia au murit unii la Revolutie…ca sa avem acum libertatea sa putem face misto inclusiv de Ceausescu…ca daca nu era rivolutie acuma il aveam pe Ceausescu portret in clasa la liceu la scoala in birou la multinationala…capisci ?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.