Ce e Supernet? (P)

În acest moment am în buzunar un obiect cu ajutorul căruia pot comunica instantaneu cu oricine, care îmi zice cu voce pe unde s-o iau când mă pierd printr-un oraş străin, cu care pot să fac poze, pe care pot să văd filme, care-mi zice unde mi-am parcat maşina, cu care îmi pot acorda chitara, pe care pot vedea ştirile în direct, de pe care îmi pot cumpăra orice şi, poate cel mai important, care îmi oferă acces instantaneu la absolut toate cunoştinţele pe care omul le-a acumulat şi le-a documentat vreodată. Şi sunt zvonuri că încă ar mai fi oameni care l-ar folosi ca să vorbească la el. Practic, trăiesc în viitor.

Ei, pentru ca aşa un superobiect să funcţioneze la adevărata lui capacitate, are nevoie de un Supernet, şi aici intră în scenă Vodafone.

Ce e, deci, Supernet-ul ăsta? În primul rând, nu e nici vreun produs nou, nici vreun plan tarifar nou. E, simplu, o nouă implementare la nivel de reţea, destinată să ofere o şi mai bună experienţă în utilizarea smartphone-urilor. Mai precis, reţeaua Vodafone este de acum mai rapidă şi mai sigură pentru toţi utilizatorii ei, care vor avea parte de toate beneficiile Supernet gratuit.

Mai în detaliu, e vorba de patru concepte noi:

  • UltraSpeed™, care înseamnă viteză dublă în 3G (până la 43,2 Mbps) şi viteze de până la 300 Mbps pentru utilizatorii de 4G, printr-o arhitectură exclusivă Vodafone
  • XStream™ care asigură o experienţă de streaming video fără întreruperi şi fără timpi de aşteptare, funcţionând prin intermediul unui algoritm exclusiv Vodafone de optimizare, precum şi prin reţeaua All-IP a Vodafone.
  • MaxProtect™, care asigură protecţie completă anti-phishing, anti-malware şi antivirus, însă la nivel de reţea, pentru toţi utilizatorii, fără a fi nevoie de a instala vreo aplicaţie pe telefon.
  • SecurityPro 2.0™, care permite companiilor să personalizeze utilizarea smartphone-urilor în cadrul companiei, în reţeaua Vodafone, certificată pentru Managementul de Continuitate a Afacerii.

Aşadar, un Supernet pentru navigare la super-viteză, în super-siguranţă.

6 thoughts on “Ce e Supernet? (P)

    1. Prea-marita retea vodafone (cu cel mai mic “v”) are dead-spot-uri. De exemplu, la mine in garsoniera de la demisol (am cumparat aici ca sa pot sa ma trezesc dimineata cu ochii la seria 5-ul meu din 98 inmatriculat pe bulgaria ca au taxe mai mici), din zona apropiata Mall Plaza (zona incarcata de cocalarei cu biemveuriiii si mertaneeeee), semnalul 3G joaca intre nimic si 0 (zero). Dar na, ce sa zic, poate nici lui nenea vodafone (cu cel mai mic “v”) nu-i place de zona aia, cum nici lu’ Nea Nicu nu i-a pasat de ea (lasand-o fara metrou)…sper ca vodafone (cu cel mai mic “v”) sa aibe aceeasi soarta, totusi :|

  1. Mi se pare putin hilar cum o reclama la Voda apare pe blogul unei persoane cu abonament Digi. Asa, putin, frumos, elegant, cat de cat.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.