A murit bărbatul de 300 de kile

Citesc prin presă primele informaţii cum că Robert Cogeanu, bărbatul de 300 de kilograme adus în Timişoara pentru operaţie de micşorare a stomacului, a murit. E nasol, avea doar 40 de ani.

Dar ce înseamnă asta pentru noi? Înseamnă că cel puţin 3-4 zile, presa va roi în jurul morţii lui ca o haită de hiene, în căutare de senzaţional pentru prostime. Pentru că, deşi zilnic mor oameni în ţara asta, niciunul nu e Robert Cogeanu. Niciunul nu e Omul De Trei Sute De Kile, un personaj fantastic pe care lumea l-a privit de când a apărut prima ştire ca pe un personaj de circ. “Da, e un om la fel ca mine, e un om cu probleme, dar frate – tu vezi cât îi de gras?”

De abia aştept investigaţiile:

 • Oare regimul la care a fost supus în spitalul din Timişoara i-a provocat moartea?
 • Portret: cine e doctorul UCIGAŞ care i-a prescris tratamentul antidepresiv care l-a îngrăşat atât de tare?
 • Diete noi 2014 – nu fi ca Robert!
 • Care sunt medicamentele care i-au provocat îngrăşarea şi de ce sunt ilegale în UE
 • Sigur nu era bolnav, doar îi plăcea să mănânce mult
 • “De unde avea bani de atâta mâncare? Era vreun chiabur? Îi dădea statul? De ce îi dădea statul bani, doar nu era anticapat, era doar gras!”

Plus postări legate de asta pe diverse bloguri (wow so meta) şi alte chestiuni arzătoare pentru neamul românesc. Şi asta doar pentru că omul era gras.

Păcat.

5 thoughts on “A murit bărbatul de 300 de kile

 1. Mi se pare mie sau tocmai ai scris un post despre un gras, doar pentru ca e gras si ti-a atras atentia? Stii ce vad eu mai sus. O pisica care incearca sa-si prinda coada. Nu, eu nu scriu despre gras, dar scriu tot despre gras. Doar ca mai altfel, dar tot despre el.

  Vrei sa critici mass-media de astazi, care, da, aici sunt de acord cu tine, este plina de senzationalism, fie el si morbid? Cred ca mai bine incepi prin a ignora fix temele pe care ea le arunca pe net/tv/etc. Stiri despre gras? Inchid imediat pagina. Imagini de la inmormantare, delete fara sa mai scroll. Asa se face curatenie, nu aratand spre mizerie cu mana si spunand “Asa NU!”.

  PS. In timpul in care ai scris postul de mai sus, puteai scrie despre ceva frumos, bun etc. Ca si mine, puteam comenta la alt post.

 2. Omul ăsta, săracul, era un om frumos şi bun. Ergo, am scris despre ceva frumos şi bun.

  De ce consideri că nu am scris despre ceva frumos şi bun? Să înţeleg că nu îţi plac graşii?

 3. vorbesti aiurea ,fiecare om are dreptul la o viata ,,,daca citeai toate articolele si toate cauzele care au dus la imbolnavirea lui ,nu ai mai fi vorbit asa ,,,,,intotdeauna se gasesc destepti care sa comenteze aiurea ,,,pacat ca cei 7 ani de acasa te-au ocolit ,,,,,,,cap ai ,,,minte iti mai trebuie ,,spune un proverb ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,sa-l ierte dumnezeu

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.