Epopeea RDS – update la final

Pe partea de Social Media, RCS-RDS se mişcă bine. La zece minute după ce am scris articolul ăsta am fost abordat de Sabina, fată extrem de amabilă, coordonator pe partea de SM la RDS.

Şi lucrurile s-au mişcat foarte repede – am fost sunat de la Bucureşti, apoi de la Timişoara, să mă duc să ridic SIM-ul, să facem portarea, am fost anunţat că e nevoie de sudură de fibră în bloc şi că abia luni se rezolvă (ceea ce a fost foarte OK din punctul meu de vedere), m-au sunat să mă programeze pentru instalarea efectivă în casă, m-au programat pe miercuri. Totul s-a mişcat ca uns, de zici că mi-au pus steluţă de VIP pe cont.

Drept urmare, s-a rezolvat cu portarea, am fibra-n casă, am Digi24 în HD, totul merge brici, mai aştept nişte activări de extra servicii dar nimic esenţial.

Problema e însă, în continuare, timpul şi prioritizarea. Nu ştiu în ce măsură au migrat clienţii altor distribuitori către ei, însă e clar că RDS au prea puţini angajaţi pentru câţi clienţi aşteaptă. Chiar mă consider norocos că s-a rezolvat atât de repede, însă am avut noroc că a văzut plângerea mea cine a trebuit şi a urgentat cererea mea. Problema nu e pe partea corporate, problema e la interfaţa cu utilizatorul, în punctele de lucru şi la helpdesk.

Sper să ajung să trăiesc clipa în care şi infrastructura serviciilor lor va fi pe măsura raportului calitate-preţ al produselor (de care sunt foarte mulţumit şi am fost şi până acum). Dacă în următorii doi ani, în care se laudă că îşi pun la punct infrastructura de comunicaţii mobile, rezolvă şi problema CRM-ului, au rezolvat tot.

Până atunci, eu am rezolvat ce-a fost mai greu. Baftă proletariatului :)

9 thoughts on “Epopeea RDS – update la final

 1. Sigur ti-au pus steluta de VIP ;)

  Am asteptat 2 luni sa vina sa-mi traga si mie un nenorocit de cablu din scara in apart sa am si io net ca tot omu’ si la un moment dat m-am saturat si am apelat la o persoana care cunoastea alta persoana de la RDS. A doua zi a si venit un domn sa instaleze si pe foaia pe care o tinea in mana avea o steluta si “Urgent” scris langa.

  Deci da, cu steluta se face treaba.

 2. Comunicarea interna e praf, se ametesc in tonele de proceduri, volum mare de lucru, putini oameni pregatiti. Dar pentru ca salarii decente, nimeni nu misca in front si fiind ingramaditi, in alta parte e mai greu sa castige macar la fel . In rest totul e ok.

 3. Stai linistit. Am dat comanda de 3 abonamente nelimitat 5 + 3 telefoane (Samsung S5, HTC One M8 si Note 3), evident avand deja abonament la Digi din 96′.
  Acum am la ei Fiberlink 1000, cablu tv, router-ul gbit de la ei, telefon fix si stick. Cam toate serviciile.

  Desigur, au trecut doua saptamani si nimeni nu m-a contactat sa-mi zica macar “bai, nu avem telefoanele pe stoc” nu, ei mi-au dat un sms automat ca or sa ma contacteze in 5 zile lucratoare.

  Serios, vreau sa plec de la Cosmote si Orange (abonamente de 44 euro respectiv 31 euro) doar pentru ca au niste servicii helpdesk execrabile si dau prea multi bani la ce ofera.
  Ma fac sa semnez cu ei pe inca doi ani doar ca RDS imi fac o impresie de …cacao cu lapte.

 4. Asa e cand te citeste lumea. Te mai citeste si cine trebuie. Eu am abonament corporate. Am zis vreau fibra. Nu se poate. Pai aveti fibra ca 1000 mb pe scara. Da,dar la dvs nu se poate. Ok, atunci vreau router. Nu se poate. Sunt jalnici la helpdesk si cuatomercare. Pacat de munca celor de la tehnic din spate.

 5. Am asteptat doua luni dupa cei de la rds sa bage fibra optica, dar degeaba. Am ramas tot la romtelecom. Astept cat mai repede o oferta buna pt 7 numere si net care sa zboare. Am obosit sa am orange pe tableta, cosmote la tel si net la romtelecom.

 6. cred ca depinde de la zona la zona. eu, in ploiesti, am fost vineri la ei si am vazut ca se dadeau telefoane. nu le aveau chiar pe toate pe stoc, dar…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.