Care e mai tare, Moto 360 sau Apple Watch? [infografic]

Acum, că s-au anunţat în sfârşit cele mai anticipate două ceasuri inteligente ale momentului, a venit vremea să fac o comparaţie obiectivă a funcţiilor celor două, comparându-le, de asemenea, cu o altă bijuterie tehnologică a vremurilor noastre, ceasul Montana cu 16 melodii, un upgrade fantastic faţă de ceasul U-Time cu doar şapte melodii.

După cum veţi vedea în cele ce urmează, câştigătorul clar se detaşează încă de la bun început, fiind o adevărată surpriză, răsturnând aşteptările cu care am plecat la începutul studiului:

20 thoughts on “Care e mai tare, Moto 360 sau Apple Watch? [infografic]

  1. Frumos, doar ca nu e comparatie like for like. Arata ca un ceas, I se spune ceas doar ca nu este ceas. de aici se nasc si discutiile

    1. Nu-l arată pe ecran, dar poţi pune un deget pe venă şi numeri cu ochii la secundar. Dacă numeri 30 de secunde poţi înmulţi cu 2 şi îţi dă bătăile pe minut.

  2. Unul dintre cele mai tare infografice pe care le-am vazut vreodata.
    Din pacate Montana nu va veni cu carcasa de 18k aur, deci nu poate sa bata Apple Watch :(

  3. Sper ca “studiul” acesta a fost scris la bâza, ca sa se faca misto de Apple, pentru ca in realitate, nu exista mijloc de comparatie intre cele doua. Nu imi doresc ceasul celor de la apple pentru ca nu ii vad utilitatea, dar asta nu inseamna ca este chiar atat de prost conform studiului.

    1. *sarcastic clap* Bravo, Cpt. Obvious sau tre sa-ti gasim un nume nou…pentru ca meriti o medalie, pentru spiritul tau de observatie.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.