Am mai văzut nişte filme: The Hobbit, Gone Girl, The Equalizer

The Hobbit: Battle of the Five Armies (2014)

Încheierea trilogiei Hobbit a fost la fel ca primele două: un adevărat spectacol cu muzică mişto, din care însă n-am priceput mare brânză, în afară de faptul că au venit din nou vulturii fix în momentul convenabil şi au făcut prăpăd. Bilbo e un simpatic, dwarfii sunt simpatici, mi-a plăcut Billy Connoly ca Dain, l-am recunoscut după voce din prima secundă, cu toată claia aia de păr din cap. Mi-a plăcut imaginea, sunetul, efectele, însă deşi n-am citit cartea, s-a văzut cu ochiul liber că poate ar fi fost mai înţelept să nu întindă o poveste scurtă în trei filme de trei ore. Am stat după generic să văd dacă apare Samuel L. Jackson cu plete blonde să-l anunţe pe Bilbo că pune pe picioare Fellowship Initiative şi să-l recruteze, nu s-a întâmplat.

blandalf

A fost OK, dar nu atinge trilogia Lord of the Rings nici la glezne. Aştept variantele extinse, să pot să fac un maraton.

Gone Girl (2014)

Surpriza anului în materie de filme. Deşi am avut o problemă cu filmul, îl consider unul dintre cele mai bune din an şi mă bucur că l-am văzut fără să ştiu în prealabil despre ce e vorba. Rosamund Pike e dementă şi Ben Affleck e un actor bun. Îl aştept ca Batman.

Recomand fără reţineri.

The Equalizer (2014)

Denzel Washington, al doilea cel mai alb negru din Hollywood, întrecut doar de Will Smith, îl joacă pe Robert “Franciză” McCall, un bătrân tăcut şi înţelept ca un Gandalf chel care, când se supără, face prăpăd printre ruşi. Din câte am auzit despre John Wick, McCall ăsta ar fi un fel de John Wick al săracului, însă mă pot pronunţa definitiv până nu îl văd şi pe celălalt.

A fost OK, aştept inevitabilele sequeluri.

The Bone Collector (1999)

Denzel Washington de data asta tânăr, în probabil cel mai uşor rol pentru el de până acum, căci nu a presupus să se dea jos din pat. Angelina Jolie e o tânără poliţistă care îl ajută pe Denzel să rezolve nişte crime în serie, pentru că ăsta e paraplegic şi nu îşi poate mişca decât gura şi un deget. De ajuns pentru o eventuală relaţie între cei doi.

A fost urmăribil.

Altfel, m-am apucat de Twin Peaks serialul, căci eram prea tânăr când se dădea la televizor, şi m-a lăsat plăcut surprins şi uşor inconfortabil. Asta aşa, dacă tot se mai face un sezon prin 2016.

6 thoughts on “Am mai văzut nişte filme: The Hobbit, Gone Girl, The Equalizer

  1. Mi-a placut Gone Girl, de la Equalizer aveam asteptari mai mari, fiind Denzel in rol principal (dar nu a fost rau) si abia astept sa vad Hobbitul, despre care am auzit pareri ba Pro, ba Contra.

  2. Hmm..n-am văzut nici unul din cele de mai sus, însă abia aştept să văd the hobbit, chiar dacă am observat că mulţi sunt destul de dezamăgiţi. Nu cred că are vreun rost să-l comparăm cu ceva, e hobbit si atat.

    Despre Gone Girl am auzit, insa nu am reusit inca sa-l urmăresc. Merci de sugestii!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.