Am mai văzut nişte filme

shutterstock_92369284

Edge of Tomorrow (2014): Surprinzător de mişto. Trailerul mi-a dat impresia de ceva generic şi plat, filmul a fost amuzant şi bine închegat, cu excepţia a vreo două faze pe care încă nu le-am înţeles. Groundhog Day cu pistoale şi extratereştri, 10/10 aştept BluRay.

Source Code (2011): Revăzut pentru că e similar cu Edge of Tomorrow în temă şi cel dinainte mi-a plăcut mult. E în continuare un film OK, chiar dacă pe alocuri cam lent.

The Raid: Redemption (2011): Film într-o limbă ciudată (indoneziană, parcă), acţiune şi scandal. Mi-a adus aminte de Dredd 3D, pentru că acţiunea se întâmplă într-o singură clădire.

A Million Ways to Die in the West (2014): Am râs. E ca un episod din Family Guy, dar cu actori. Glumele sunt hit or miss, nu toate sunt bune, dar au fost destule cât să râd copios. Nu mi s-a părut la fel de bine închegat ca Ted.

Exam (2009): opt candidaţi la un examen pentru un post mare în ceva super corporaţie trebuie să dea răspunsul la o singură întrebare, doar că nu le pune nimeni întrebarea şi trebuie să o găsească singuri. Mister, thriller, subiect interesant, execuţie puţin stângace.

Fargo (1996): Revăzut odată cu serialul bazat pe el. E mişto, clasic fraţii Coen, de revăzut din când în când.

Fargo (serial, 2014): miercuri apare ultimul episod din primul sezon. Dintre serialele nou apărute e preferatul meu, clasându-se mai sus decât True Detective sau House of Cards – are ca avantaje umorul negru, regia şi cinematografia superbă.

Foto: “film” de la Shutterstock

5 thoughts on “Am mai văzut nişte filme

  1. Finalul lui Edge of Tomorrow a fost de kkt. Scuze, dar in propria logica au dat-o grav in bara. Daca se intorcea in timp invia si extraterestrul, nu numai oamenii..

  2. E placut sa vad ca pur si simplu sunt persoane care mai stiu si altceva decat ultimele filme din 2014, cele mai vechi filme pe care le mai vad sunt din 2000-2002, cred ca am vazut unul din 1993, dar in rest mai vechi nu, cel mai vechi film(care nu e alb negru) care e?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.