Vocea României 2014, câteva observaţii

  • Chirilă e bun acolo. Face show-ul pe care-l făcea Brenciu şi încă puţin pe lângă, că-i mai nesimţit decât ăla. “Cearta” cu Moga a fost delicioasă, pentru câteva clipe a părut chiar reală.
  • Ana Maria Georgescu aia are o voce mişto de tot. Mi-a plăcut şi acum şpe ani, când cânta muzică de copii, îmi place şi acum. Sunt doar puţin derutat că de ce văd la Vocea României un om care avea clipuri la televiziunile de profil.
  • Mi se face greţică şi vomit puţin în gură când văd cazuri sociale sau diferite cu poveste înduioşătoare. Ieri au fost: unul adoptat dar puternic, unul fără tată la care au bătut apa-n piuă cel puţin 3 minute pe înmormântare cu pian în fundal, unul căruia nu-i pasă că zice lumea că e ciudat ca el să aibă 20 de ani şi nevastă-sa 38. E… prea mult.
  • Chiar crede cineva povestea cum că copiii ăstuia sunt ai lui? I mean, e OK să fii homosexual în România lui 2014, nu e cazul să cari după tine o biată femeie şi un copil ca să pretinzi că nu eşti…
  • Apropo de băiatul de mai sus, aţi observat că a reuşit să întoarcă scaunele tuturor bărbaţilor din juriu, dar nu şi pe al Loredanei, da? Hehe.

Ah, şi una de la Masterchef, că m-am uitat şi la ăla: Adi Hădean mi se pare un om prea bun şi blând ca să fie aşa de nesimţit cum erau ăia de la ediţiile anterioare. Şi puştiul ăla la fel. La naiba, vreau să văd farfurii sparte, mâncare scuipată concurenţilor în faţă, înjurături, sânge.

4 thoughts on “Vocea României 2014, câteva observaţii

  1. Aia cu cazurile sociale ma dispera si pe mineeeee!!!! Mi-a venit sa schimb de cum a inceput, ca au si dat-o-n bara, primul concurent, primul caz social…
    Iar la partea cu tipul …well…..fix asa m-am gandit si eu :))))

  2. Tu, Ovi, n-ai vazut ca a venit cu sotia, fiica si CEL MAI BUN PRIETEN? :P. Ar fi imposibil sa se distreze la dublu? :)

    Si ca l-ai pomenit pe Chirila, nu ti se pare ca are o privire de psihopat asa?

  3. Explicati-mi si mie ca io nu ma prea pricep: daca esti gay nu-ti poti da drumul decat in gaurele maronii?
    @crinutza
    Chirila pare si el constient de lucru asta, prefera sa fie ales pe nevazute.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.