Spectacolul care începe va fi o tragedie

Viorel şi-a lansat candidatura la apă, jucând cartea naţionalistă, agăţându-se de biserică ca unicul aparent avantaj pe care-l are asupra contracandidatului principal. Viorel e rumân verde, e ortodox, e creştin cu frica lui Dumnezeu care va salva Poporul Românesc de la pieire, de sub jugul ERETICILOR de alt rit cu nume străin.

Johannis a sărit la bătaie blând, încercând să-şi facă adversarul din vorbe, nu din pumni. El ar vrea “mai puţin spectacol, mai puţină gălăgie”. Viel Glück, herr Klaus, da’ mă îndoiesc că se va întâmpla aşa ceva. Problema e că împotriva focului trebuie să lupţi cu foc, nu poţi face prostul numai din vorbe, pentru că ăsta te coboară la nivelul lui şi te bate cu experienţă. Pe de altă parte, cică românii ar iubi Germania rău de tot, însă nu ştiu dacă asta e de ajuns pentru ca neamţul român să aibă o şansă reală împotriva unei turme de d-ăştia.

În rest, personaje simpatice gen Remus Cernea, Vadim Tudor, Helemen Kunor şi alţi irelevanţi, precum Edy Neumann, fondatorul trupei Blazzaj, care fiind artist are toate compentenţele necesare pentru a conduce o ţară, şi care are în program următoarele idei revoluţionare:

4. Ministerul de Interne va primi capacitatea tehnologica de a recunoaşte identitatea cetăţeanului cu ajutorul telefonului mobil pentru eliberarea de constrângerile birocratice;

10. Ministerul Apărării Naţionale va fi implicat împreuna cu Biserica în dezvoltare comunitară şi asistenţă socială;

11. Ministerul Sănătăţii va fi eliberat de influenţa intereselor marilor companii farmaceutice şi va studia terapiile naturiste;

Pentru că e nevoie de o modalitate sigură de a recunoaşte identitatea unui cetăţean, până se vor inventa soluţii mai bune – am auzit că unele ţări din lumea civilizată au nişte bucăţi de plastic cu numele şi poza cetăţeanului. Cărţi de inedi… indent… diren… identitate parcă le zice. Şi pentru că e nevoie de mai multă biserică în toate aspectele vieţii din România. Şi pentru că nu mai avem nevoie de medicamente atâta timp cât avem terapie naturistă, dacă înţelegeţi ce vrea să spună. E o glumă cu cannabis.

En fin. Aştept să văd cum se vor bate în piept românii pe interneţi, că nu se duc la vot că n-au cu cine vota. E OK, are cine vota în ţara asta, ăştia o vor face fără să fie rugaţi de două ori:

mj-popcorn

One thought on “Spectacolul care începe va fi o tragedie

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.