Cum se setează un căcat de ringtone pe iPhone 5S (în 29 de paşi simpli)

Pe scurt, cum să pui un ringtone pe un iPhone:

1. apeşi pe iconiţa Music de pe telefon
2. alegi o melodie
3. cauţi butonul de setare ca ringtone
4. cauţi opţiunea de setare ca ringtone
5. te uiţi ca prostul
6. cauţi pe Google “cum setezi ringtone ios7”. Înjuri printre dinţi.
7. deschizi iTunes
8. conectezi telefonul la iTunes
9. conectezi telefonul la iTunes din nou, că prima oară n-a mers
10. închizi iTunes, scoţi cablul din telefon, bagi cablul în telefon. A pornit şi iTunes.
11. right click pe o melodie, “set as ringtone”. N-are set as ringtone.
12. deschizi iar pagina aia cu tutorialul de setare de ringtone. Pentru că ai nevoie de un tutorial ca să setezi un ringtone
13. click pe Get Info, apoi pe Options
14. setezi lungimea melodiei să fie de maxim 30 de secunde, că aşa scrie pe site
15. pe ecran apare Bursucul Înţelept care-ţi pune trei ghicitori. Pentru a putea continua trebuie să răspunzi corect la toate trei. Atenţie, dacă greşeşti una trebuie să o iei de la capăt, iar ghicitorile sunt altele la fiecare încercare.
16. după ce reuşeşti să răspunzi la toate cele trei ghicitori, iTunes îţi cere passcode-ul telefonului. ATENŢIE, e din nou un test! Dacă bagi passcode-ul de trei ori corect, iTunes se închide şi trebuie să o iei de la capăt.
17. şmecheria, pentru a continua, e ca în loc de passcode-ul adevărat să tastezi “Beetlejobs” (fără ghilimele, cu B mare). Va zice că e greşit, însă trebuie introdusă de trei ori.
18. după ce o introduci a treia oară, iTunes afişează un mesaj de eroare doar cu un semn de exclamare negru deasupra unui triunghi verde, fără text, cu butonul OK.
19. după ce apeşi pe OK ar trebui să apară undeva în încăpere fantoma lui Steve Jobs, după vreo 5-6 secunde (pe Windows e posibil să dureze puţin mai mult şi s-ar putea să ceară instalarea Microsoft Visual C++ 2008 SP1)
20. fantoma lui Steve Jobs îţi va cere parola de la Apple ID, passcode-ul telefonului (de data asta cel adevărat), parola de la Apple ID din nou, după care va petrece cam 4-5 minute uitându-se în sufletul tău pentru a decide dacă eşti sau nu demn de a îţi pune un ringtone personalizat. Din nou, dacă foloseşti Windows s-ar putea să meargă puţin mai greu şi să-ţi ceară .NET Framework 4.0.
21. Dacă sufletul tău e demn, fantoma lui Steve Jobs va oferi binecuvântarea sa pentru a putea continua transferul unui ringtone de pe PC pe telefon. Binecuvântarea presupune să-ţi pună o mână pe cap, una pe telefon şi una pe computer. N-am fost atent exact la ce s-a întâmplat, însă am văzut că şi-a pus o mână pe telefon, a doua pe computer şi am simţit ceva ciudat pe ceafă. Citesc pe net că poţi să-l întrebi cum te atinge dacă ambele mâini îi sunt ocupate, însă singura diferenţă e că va mormăi ceva despre termeni şi condiţii.
22. după vreo două minute fantoma lui Steve Jobs ar trebui să dispară şi ar trebui să înceapă să-ţi curgă sânge din nas. Dacă foloseşti Windows s-ar putea să dureze cam 5 minute. De asemenea, s-ar putea să dea eroare că lipseşte Apple Application Support.
23. şterge sângele cu o batistă albă de mătase (ar trebui să fie una în cutia iPhone-ului, în spatele acului cu care se scoate SIM-ul – dacă ai pierdut-o merge şi alta, însă trebuie să fie albă şi să fie accesoriu certificat Apple); şterge şi puţină sudoare de pe frunte. Dacă foloseşti Windows merge şi de la subraţ.
24. aşează telefonul orizontal pe masă şi stoarce batista. Dacă reuşeşti să storci exact trei picături din ea, ar trebui să se deschidă un portal
25. vei fi tras în portal. Nu te nelinişti, e perfect normal.
26. după maxim trei minute ar trebui să ajungi în purgatoriu (dacă foloseşti Windows e instant).
27. petrece următoarea mie de ani căutând răspunsul pe site la Apple, de pe PC-ul din purgatoriu. Atenţie, PC-ul rulează Linux şi Internetul de pe el e 3G doar că semnalul e de la Digi.
28. ???
29. Ringtone!

34 thoughts on “Cum se setează un căcat de ringtone pe iPhone 5S (în 29 de paşi simpli)

  1. Lol, incearca varianta mea:
    1. Google “SongName iPhone Ringtone”
    2. Download
    3. Open iTunes
    4. Drag and drop

    Sau mai usor:
    1. Open iTunes pe telefon
    2. Go to ringtones
    3. Search SongName
    4. Da 99 de centi ca nu traiesti din ei :)

    1. Sa sa nu mai zicem ca este mult mai ieftin, dar na iphone e iphone.
      Sunt tot felul de campanii, anti violenta, anti viol, anti furt, anti corupti dar oare daca ar face cineva o campanie anti “autopacaleala” oare ar da pe minus firmele mare la vanzarea de anumite produse, doar intreb si eu.
      Nu ma refer la o campnie de defaimare ci la una care sa evidentieze performantele unui produs si raportul calitate pret.

  2. Daca esti user android iti instalezi Zedge, aplicatie in care asculti si downloadezi ringtonuri, aplicatie din care poti sa ti le si setezi automat. Dar evident ca Android-ul nici nu se poate compara cu functionalitatea exceptionala si magistrata la iOS-ului.

  3. Ok. Dar pitipoanca care vrea sa-si puna melodia lu’ Salam o luat melodia din CD-ul venit cu Bravo Hits sau de pe torenti? Ca daca a luat-o de pe torenti, atunci incep sa inteleg de ce Steve Jobs incearca sa ii protejeze drepturile de autor ale lui Salam, despre care el saracu nici nu stie.

  4. Sau poti folosi un program numit iFunBox cu care poti sa faci drag & drop cu ringtones direct pe iphone

  5. Sunteţi culmea.

    Nu mă interesează ce aplicaţii minune mai găsiţi. Setarea unui ringtone e o chestie elementară care ar trebui să poată fi realizată uşor, fără aplicaţii separate sau eu ştiu ce. La fel cum acum 3 ani ca să faci un căcat de screenshot pe Android îţi trebuia root şi te miri ce aplicaţii, aşa şi la iPhone, tre să-i sugi cucu’ lu’ satană ca să poţi să-ţi pui o melodie.

    Am un Nokia C2 care ştie singur să seteze orice mp3 ca ringtone.

    1. Setarea unui ringtone e aproape la fel de elementară ca și stabilitatea și cursivitatea unui OS. Are rost să mai continui cu ideea?

    2. Lamentari. Asta-i regula… Vrei simplu, atunci platesti. Vrei gratis, atunci muncesti. Sau iti iei un Android…

  6. 30. Iti dai seama ca tocmai ai trecut prin 29 de pasi ca sa setezi un ringtone, dai foc iPhone-ului si iti cumperi un Samsung :D

    Am avut si eu iPhone si vorba ta, niste chestii elementare sunt extrem de complicat de pus in aplicare.

  7. am primit in cuc de iphone 4 cadou si imi vine deja sa-l dau de pereti…dezamagitor sa ai un smartphone si sa-ti dai seama ca de fapt ai un tardphone

  8. La ce iti trebuie alt ringtone decat cel creat de pana lui SJ?! Pai nene daca iti cumoeri bijuterie de aur cu diamant, nu cred ca lipsesti pe ea o eticheta pe care scrie Jana, in cel mai bun caz il duci la gravat. E o chestier de stil asumat!

  9. Mama masi cu iphonurile lor …ma chinuie talentul de vre-o luna si nu am reușit sa imi creez un ton de apel pe dracia asta de iPhone 5s .am zis sa scap de el dar ma obișnui cu dracia…toti imi spun uite te pe tutoriale pe YouTube ,dar eu zic dejaba ca daca …..la ce te uiti tu diferă de tel tau faci …c….praf ca mine ca iti vine sa il dai naiba sa sa iti iei Android ca Apple sa si le bage in…c…astia care l-au scos ..alti imi cer 100 lei sa imi pun un ton de apel …..mama masi de telefon iPhone 5s gold 16gb …il urăsc …nu il vrea cineva …?am si eu o păsărică ca vreau un ton de apel si ma scoate din minti porcheria asta de iPhone …bafta vouă

  10. Buna ziua .mie imi da o eroare .am muzica in music .in iPhone ,si o melodie scurta de 3 sec salvata in pc cum o duc in iPhone ? Numai stiu ?poate sa ma îndrume cineva …iphonurile astea le -a crew at un I’m nebun .mama masi de iphon 5s

  11. Salut frate …. deci comment-ul este super haios ,sa fiu sincer m-am amuzat etraordinar , da intradevar am si eu un iphone 6 plus si de 2 ore m-am chinuit sa pun un tone pe iphone si nici atat nu am reusit (dupa zeci de tutoriale vizionate) .Faza e ca am si un Note 3 care traiesc fericit cum scrie si Alexandra mai sus , dar eu tot nu am priceput de ce dracu sa te treaca Apple prin chinurile astea , dupa ce ca sunt ale dracu de scumpe ,ma mai pui sa indur si mizeriile gen “ringtone”. Dar posibil sa fie pirateria sau mai stiu eu ce vor ei sa arata ,oricum se pare ca “fantoma lui Steve Jobs” vegheaza rau de tot .

  12. Sa ma pis pe apple cu itunes-ul lor de cacat. CUm e posibil sa aibe un OS atat de rapid si bun si un soft atat de cacat ca itunes. CUm mortii masii e posibil sa nu poti sa tragi niste cacaturi de foldere in itunes si sa le setezi ca playlist. NUUUUU trebuie sa adaug tot in library si sa ma chinui sa vad care sunt , sa nu mi le sorteze cum trebuie sa stau sa imi fac nervi , sa imi fiarba nervii la maxim incat sa vreau sa le dau foc tuturor care au lucrat la softu ala, sa ma enervez asa tare incat sa vreau sa dau cu telefonu de pereti si sa imi iau in p*** mea un telefon de poti sa iti pui si tu o muzica si un rington fara sa stai sa citesti 10 carti inainte sa vezi cum p*** a mea se pune niste muzica.

  13. 30. Te trezesti tu ca un destept sa explici ca defapt ca sa setezi ”un cacat de ringtone” ca ton de apel pe Iphone, iti trebuie un PC la indemana, patetic! De de-astea mi-e plin podu’, veniti cu ceva consistent, nu aceasi solutie.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.