Luaţi de încălcaţi!

VOCEA TIMIŞULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Textul de mai sus apare la sfârşitul articolelor de pe VoceaTimişului.ro. Îngroşarea îmi aparţine. E un set de valori atât de patetic scrise încât îmi vine să ies în stradă îmbrăcat în culorile naţionale, să salut steagul şi să dau startul unui flash-mob în care sute de oameni să cânte în cor balade despre jurnalismul adevărat şi să aducă ode deontologiei.

Textul de mai sus apare şi la sfârşitul unui articol cu titlul “Vrei s-o “calci” şi ţi-e frică de Rutieră? Vezi unde vor sta radarele în luna Februarie“. O încălcare atât a valorilor autodefinite, cât şi a valorilor morale pe care ar trebui să le aibă orice persoană sau instituţie. În momentul în care ai pretenţia de a fi instituţie de presă care se conformează şi profită de apartenenţa la Clubul Român de Presă, ai şi obligaţia de a nu îndemna pe nimeni la încălcarea legii. Or, site-ul ăsta fix asta face, în mod direct.

Pentru cei care au de gând să calce pedala de acceleraţie mai mult decât este permis de lege e bine de ştiut, încă de pe acum unde vor fi amplasate radarele poliţiştilor începând de mâine.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.