Logică de găină

Mă ştiţi doar, sunt un om tolerant, nu îmi place să plec la drum cu prejudecăţi şi să emit perle gen “de-aia merge prost în ţara asta“, “avem o ţară frumoasă, păcat că-i locuită” şi, în general, generalizări ieftine. Dar pentru că trebuie cumva să compensez, îmi place să mustăcesc la indivizi individuali.

Caz concret, un idiot pe care l-a părăsit prietena s-a gândit să se sinucidă, dar nu oricum, ci intrând cu maşina în altă maşină, în care întâmplător se aflau cinci persoane pe care, cu ocazia asta, le-a şi ucis. S-a scris şi s-a rescris, a fost cea mai gratuită crimă şi cea mai tembelă dovadă de idioţenie pe care am văzut-o în ultima vreme şi nu am pic de compasiune pentru omul ăsta. Păcat de cei cinci oameni morţi degeaba. Bun, dăm la o parte aspectul ăsta. Morţii cu morţii şi viii cu viii.

Ce vreau eu să vă supun atenţiei astăzi: o doamnă a găsit problema incidentului. Problema e că nu era, dom’le, separatoare pe DN1.

parapet

Căci dacă era separator pe DN1, dobitocul ar fi intrat în el, s-ar fi frecat puţin de el şi ar fi mers mai departe. Dacă era separator pe DN1, idiotul şi-ar fi reevaluat situaţia sentimentală şi, văzând că nu are niciun alt drum la dispoziţie pentru a se sinucide aşa cum a vrut, s-ar fi dus acasă şi s-ar fi uitat la reluarea de la Vocea României.

Dap. Ponta şi Băsescu sunt de vină că omul ăla a reuşit să se sinucidă. Să protestăm, să se pună separatoare, să scadă rata sinuciderilor!

what

2 thoughts on “Logică de găină

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.