Ioana Petrescu, o drăguţă

Uitaţi-vă puţin la ea, ministrul finanţelor, cum se chinuie să lege trei cuvinte, cum gesticulează frumos cu mâinile, cum se ascunde după şuviţa aia de păr – e exact ca o elevă de liceu care nu a venit cu lecţia învăţată, da’ a citit pe fugă, în pauză, şi încearcă să o aburească pe profă să-i dea măcar un şapte:


(Digi24)

Plus că îmi place cum bugetul pe anul viitor e momentan necunoscut, se va finaliza abia după alegeri (de unde citim printre rânduri că depinde de cine iese), da’ noi promitem lapte şi miere pe ţeava de apă caldă, că nu ne doare gura să promitem, doar e campanie.

(Numa’ mie mi se pare că ministresa asta seamănă cu Kelly Bundy? Drăguţică, dar cu o privire atât de goală…)

15 thoughts on “Ioana Petrescu, o drăguţă

  1. Este foarte trist. Nu ca domnisoara a absolvit Harvard-ul ci ca a ajuns intr-o pozitie f importanta pentru noi, cetatetii acestei tari , insa nu stie sa raspunda in mod cursiv la intrebari. Si problema nu ar fi ca nu are aptitudini oratorice sau sociale, ci ca nu are prezenta de spirit necesara si pare ca nu poate mai mult.
    Este foarte trist ca nu ne respectam deloc ca popor si acceptam zambind asemenea reprezentanti.

  2. Este doar chintesenta femeii din Romania anului 2014 : retardata, inculta, aroganta, nasoala, proasta, dar cu pretentii de intelectuala. Toate-s la fel…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.