Învăţătoarea şpăgară Dana Blându merge mai departe

Acum două săptămâni învăţătoarea Dana Blându, filmată cerând bani părinţilor elevilor pe care-i şcolea, a primit verdictul de neîncepere a urmăririi penale, c-aşa-i în tenis.

Se va face dreptate, însă. Căci, iată, biata învăţătoare nedreptăţită, hărţuită pe nedrept, filmată pe ascuns, terorizată de televiziuni, afectată emoţional de tot scandalul acesta, a decis să dea în judecată şcoala pentru a contesta concedierea. Doamna Blându, un pilon de bază în educaţia copiilor din România, va avea astfel şansa de a continua să lumineze minţile copiilor (şi ale părinţilor) care-i vor trece prin clasă.

Păi ce cucuveaua ei, doar a primit NUP, e liberă să se întoarcă.

3 thoughts on “Învăţătoarea şpăgară Dana Blându merge mai departe

  1. ar trebui sa li se faca multor profesori astfel de filmari ca sunt multi, se intampla peste tot…cel mai naspa ar fi daca profesorul ar mai continua sa profeseze pentru ca elevii vor avea de suferit de pe urma sa

  2. E prea corpupt sistemul sa mai schimbi ceva… de ar mai trai Vlad Tepes, saracu ori se sinucide ori ii omoara pe toti…
    Sistemul vechi sta cocotat in spatele sistemului nou, inloc sa fi oferit un sprijin e invers, trage inapoi… doamna profesoara e modelul perfect.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.