Concluzia idioată a zilei: combustibilul te costă în 5 ani cât maşina

Cat te costa combustibilul in 5 ani? Raspuns: inca o masina.

De la deştepţii ăştia de care aud prima dată, deci sigur sunt de încredere. O concluzie de mare angajament, cu infografic şi toate cele:

xbL6QZi

Pentru că automobile şi pentru că din seria consumabilelor. Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu miros o tăriceană. Că e de porc să-mi iau maşină second hand, că mă costă oricum benzina mai mult decât face maşina. De aia nu îmi iau nici bicicletă second hand, că mă costă mai mult papucii decât bicicleta. Că doar pe mine nu mă interesează să merg cu maşina, ci să o am. Ca românu’. Pentru că ori e second hand, ori e Logan, tot aia e. Dacă nu e luată din reprezentanţă aş putea să leg şi cai de ea, tot aia e.

Cum ar fi să fac succes la mine la firmă mâine, prezentându-le șefilor noua mea idee de cost saving: frate, nu mai luăm PC-uri şi facem totul pe hârtie. Pentru că de banii daţi pe licenţă în 2 luni oricum îţi iei altă studentă să facă internship. Ar fi genial, nu știu de ce nu s-a gândit nimeni la asta până azi.

Dacă se pricepe cineva şi are timp de infografice, am şi eu câteva idei:

 • Din banii de cerneală pe 2 ani îţi iei stilou nou.
 • Din banii pe detergent pe 5 ani îţi iei 10 cămăşi noi.
 • Din banii de fitness pe 3 ani îţi plăteşti o liposucţie.
 • Din banii de curent pe 4 ani îţi iei televizor nou.
 • Din banii pe care îi dai lunar pe hârtie igienică îţi iei altă pereche de chiloţi.

Păi nu? De ce să X când în 5 ani poți să Y? Bărbaţii adevăraţi îşi iau maşină care merge fără benzină timp de 21 de ani într-una, ca de exemplu un BMW nou-nouț. Ăla merită, nu ca Loganul ăla de săraci, care nu face nici măcar benzina pe care o bagi în el timp de patru ani.

WuKZd

4 thoughts on “Concluzia idioată a zilei: combustibilul te costă în 5 ani cât maşina

  1. Nu cred, ci e mai degrabă ceva de genul “acelaşi logan costă mai mult nou decât second. deci dacă ţi-l iei second (90k km) ieşi în pierdere pentru că în 2 ani deja dai cât face maşina, săracule, pe când dacă o iei nouă, dai banii pe benzină abia în 4 ani”

   LOGIC

 1. pai calculul lor este corect :) o masina noua costa mai mult decat o masina veche .. deci logic .. la consum egal de banii care ii dai pe masina noua iti cumperi mai mult combustibil decat de cei care ii dai pe masina veche.

 2. ” noua mea idee de cost saving: frate, nu mai luăm PC-uri şi facem totul pe hârtie. Pentru că de banii daţi pe licenţă în 2 luni oricum îţi iei altă studentă să facă internship. Ar fi genial, nu știu de ce nu s-a gândit nimeni la asta până azi.”
  Se aplica de mult, dar nu in varianta ” hartie vs PC” ci in varianta “foi excel vs ERP”
  In loc de ERP personalizat si integrat perfect cu restul softurilor care te costa zeci de mii de euro si scoate ce rapoarte vrea el, angajezi 2 oameni de 5-6000 eur/an/om care introduc date in foi excel toata ziua si scot ce rapoarte ce vrei tu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.