Lăsaţi jucăriile să vină la mine

Mă rog, nu la mine, da’ aşa suna bine.

În Timişoara, săptămâna asta se întâmplă un târg cu tot felul de căsuţe cu di tăte pe strada Mărăşeşti, proaspăt pietonala din Unirii. În cadrul acestui târg, Fornetti face o treabă mai specială: strânge jucării pentru copiii care nu şi le permit. În schimb, oferă o îmbrăţişare, un zâmbet şi bunătăţi din cuptiorul propriu, pentru care nu taxează pe nimeni; de altfel, în căsuţa de pe strada Mărăşeşti, Fornetti au două cuptoare care coc într-una, însă nu au casă de marcat – pentru că nu taxează niciuna dintre pogăcelele, pateurile sau melcişorii pe care îi oferă. Tot ce vă roagă e ca, dacă aveţi o jucărie în plus, cu care nu se mai joacă nimeni, s-o lăsaţi acolo, şi ea va ajunge sigur în mâinile unui copil care o va iubi şi se va bucura de ea. Târgul şi căsuţa Fornetti vor fi pe strada mărăşeşti până în 28 aprilie.

Eu n-am avut jucării la îndemână, însă am acceptat cu foarte mare drag invitaţia lor de a bucătări o vreme la căsuţa Fornetti de pe strada Mărăşeşti, cu promisiunea că e prima, însă nu şi ultima oară, şi mă voi face disponibil ori de câte ori voi avea o astfel de ocazie. Avem şi poze la gagică :D

7 thoughts on “Lăsaţi jucăriile să vină la mine

  1. Sarbule, sa nu-ti fie cu suparare ca intreb, dar n-am mai facut ‘donatii’ pana acum si nu vreau sa par aiurea. Am o mica colectie de tot felul de jucarii gasite prin oua kinder jucarii “mai mari” din pungi cu pufuleti, gen titireze, trompete, motociclete si tot felul. Plus ceva plusuri. Nu sunt o grozavie jucariile astea, dar cred ca ar putea tine de urat catorva copii. Crezi ca ar merita sa le duc, sau exista vre-un soi de ‘standard’, jucarii mai complexe, pentru ‘copii mari’, stiu eu? Si daca da, cand mai exact pot sa dau o fuga pe-acolo? Multam’!

  2. Nu există niciun fel de limită, e vorba de tot felul de copii necăjiţi. Târgul şi căsuţa sunt prezente până în 28 aprilie, voi adăuga detaliul şi în articol. Mersi! :)

  3. Mersi Ovi! Tu si Corina ati fost 2 patiseri pe cinste. Abia astept sa mai facem actiuni sa va mai punem la treaba :))

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.