Se închide Timişoara

După ce de câteva luni toată partea centrală a oraşului e blocată din cauza lucrării la podul Michelangelo, una dintre cele mai aglomerate intersecţii din oraş.

Lunea viitoare încep lucrările la pieţele Unirii, Libertăţii, Sfântu Gheorghe şi străzile dintre ele. Deci, în mod efectiv, trecerea din partea nordică a oraşului în cea sudică va fi blocată pe traseele cele mai scurte. Iar lucrările încep după jumătatea lunii noiembrie, pentru că se ştie clar că asfaltul se pune cel mai bine iarna şi sigur se va lucra până la primăvară, fără întârzieri sau întreruperi.

harta11-600x419

Iar din primăvară, după ce 100% sigur vor fi terminate lucrările şi la Michelangelo şi la pieţele centrale, se vor închide pentru reabilitare viaductele Jiul şi Popa Şapcă. Pentru că aşa se fac lucrările, se încep toate deodată, nu cumva să rămână vreun traseu alternativ deschis circulaţiei.

Thanks, Robama!

4 thoughts on “Se închide Timişoara

  1. iarna sapaturi. mai mult ca sigur o sa fie descoperite vestigii (imi place termenu asta azi) pe dedesubt. pana la primavara au timp sa se certe pe ele si sa se prefaca ca le pasa de ele. dupa primavara incep sa faca alte cacaturi pe dedesubt (tevi, canalizari, ingropari de cabluri), pus terasament… si abia in 2015 o sa “finalizeze” lucrarea, recte asfaltare. TEORETIC. Si tot teoretic, la zona cetate nu se mai da drumu cu masini. Deci aia e scoasa din circulatie cam pentru forever.
    Source: am apucat sa vad cum se invart invartelile in lucrari de genul din cauza unor arhitecti pe care-i stiu io, si dintre care unu inca-i dezamagit ca nu m-am dus si eu ca si el la arhitectura.
    Cat despre viaductzi, acolo buba-i “foarte majora” si, da, daca nu te-ai apucat de ele pana acu, lasa-le tot asa pana termini macar michelangelou’, pentru ca altfel o sa ne trebuiasca telegondola dintr-o parte in alta.
    PS. “Robama” gave me the giggles.

  2. Stai linistit la Iasi nu e diferit deloc. USL abia dupa ce a fost reales s-a apucat de treaba pe care o promisese in mandatul anterior. Prin urmare, cam tot centrul Iasiului a fost inchis din cauza reparatiilor, si ca bonus, un bulevad foarte circulat din zona mitropoliei a fost transformat in zona pietonala. Da, in aceeasi zi in care au inchis si restul centrului. De la 8% consum am crescut peste noapte la 12, si a fost asa mai bine de 4 luni pana cand a reinceput scoala.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.