Aventură urbană în Timişoara

Lipton Ceai Verde cu Stevia 3Dacă săptămâna trecută vă povesteam despre ceaiul verde şi puterea lui de hidratare, săptămâna aceasta Lipton mi-a lansat o provocare pe care ţin neapărat să v-o împărtăşesc şi în care vreau musai să vă implic. Anume, să redescoperim împreună Timişoara într-o aventură urbană, în cadrul campaniei “Tea & The City: Aventuri urbane cu Lipton”, pentru că ceaiul verde reprezintă o sursă de hidratare importantă şi este un aliat al sănătăţii, de care ne putem bucura în zilele călduroase de vară ce ne aşteaptă. Lipton ne propune variantele Lipton Ice Tea ceai verde, cu un gust plăcut şi super răcoritor şi, pentru cei care ţin la siluetă (myself included, de-o vreme încoace), varianta cu ceai verde şi lămâie, cu stevia şi 30% mai puţin zahăr.

Ce se va întâmpla: împreună cu Tomata fac parte din echipa care reprezintă Timişoara în Aventurile Urbane Lipton şi tot împreună cu ea voi porni într-o aventură urbană inedită, în care vom descoperi latura multiculturală a Timişoarei prin prisma unor localuri cheie, şi se va încheia cu o cursă cu hidrobicicletele pe Bega.

Pentru că noi doi nu putem duce singuri în spate toată aventura aceasta, mai iau cu mine pe cinci dintre voi, cititorii acestui blog. Ca să participaţi la aventură, va trebui să răspundeţi printr-un comentariu la întrebarea “În ce aventură urbană ai lua Lipton Ice Tea cu tine, ca să-ţi încarci bateriile?”. Comentariile sunt aşteptate până pe 28 aprilie ora 00:00, iar pe 30 aprilie voi anunţa câştigătorii pe care îi voi alege prin tragere la sorţi.

De organizarea aventurii se va ocupa Lipton şi echipa din care fac parte, însă ar fi bine să fiţi timişoreni, pentru că nu vom putea acoperi eventualele costuri de cazare sau transport în cazul în care câştigătorii vor fi din altă parte.

Aşadar, la comentarii!

Update: cititorii care vor pleca cu mine în aventura urbană care va avea loc în 18 mai sunt: eAdi, carli, Corina, Denisa şi Ioana.

13 thoughts on “Aventură urbană în Timişoara

  1. As lua niste sticle de ceai intr-un pub crawling prin toate cartierele din oras. Sa am cu ce sa sting :)

  2. Ar merge la fix dupa ce as urca pe cladirea cea mai inalta din oras si m-as delecta cu panorama.

  3. Cea mai tare aventura urbana este mersul cu bicicleta prin Bucuresti. Dupa ce te alearga cainii fara stapan sau te fugaresc smecherii cu bolizi, meriti sa te asezi la o masa cu un Lipton rece si sa te bucuri de inca o zi in care esti intreg.

  4. Bucurestiul e orasul cand in zilele de vara muncesti ca o furnica pe strazile pline de colb iar seara devii greierele voinic si vesel si bei un lipton pe Lipscani :).

  5. Hai să facem un super concurs fulger despre Timişoara, poate în Parcul Copiilor. Acolo avem şi posibilitatea de probe practice amuzante. Ne distrăm şi bem Ice Tea. :D

  6. Eu aş lua Ice Tea la o plimbare lungă cu bicileta, în vederea descoperirii de noi cartiere frumose, că-mi place să rătăcesc prin locuri necunoscute. În Timişoara, desigur. :D

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.